Σκότωσε το σύζυγο της χτυπώντας τον με το αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Σκότωσε το σύζυγο της χτυπώντας τον με το αυτοκίνητο

σύζυγος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας συνηθισμένος καθημερινός οικογενειακός καβγάς εξελιχθεί σε τραγωδία στη Βρετανία. Η Σούζαν Νοξ τσακώθηκε με τον σύζυγο της Άντονι, όταν εκείνος αποφάσισε να πάει μία βόλτα για ποτό σε μία παμπ. Έφυγε λοιπόν ο από το σπίτι, ωστόσο λίγο μετά το μετάνιωσε και αποφάσισε να μην πάει στην παμπ, αλλά να επιστρέψει πίσω.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του εκνευρισμένη από τη συμπεριφορά του αποφάσισε να πάει το αυτοκίνητοι και να πάει να τον βρει. Πήρε μαζί της στο αυτοκίνητο τις δύο της κόρες και ξεκίνησε. Την ώρα που οδηγούσε όμως το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με φόρα πάνω στο πεζοδρόμιο όπου περπάταγε ο άτυχος σύζυγος της. Η σύγκρουση του προκάλεσε πολλά εσωτερικά τραύματα και τρεις ώρες αργότερα άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή. Η σύζυγος δικάστηκε και ομολόγησε ότι οδηγούσε πολύ ταραγμένη και απρόσεκτη, ωστόσο οι ένορκοι την αθώωσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ