«Ραντεβού» Λαμπρινίδη-Κλίντον στην Ουάσιγκτον - iefimerida.gr

«Ραντεβού» Λαμπρινίδη-Κλίντον στην Ουάσιγκτον

Λαμπρινίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ομόλογό του, Χίλαρι Κλίντον, θα συναντηθεί σήμερα στις 8:15 (ώρα Ελλάδος) ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης. Διπλωματικοί κύκλοι αναφέρουν πως επί τάπητος θα τεθούν, ζητήματα όπως το Κυπριακό, οι τουρκικές απειλές σε βάρος της Κύπρου, η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, αλλά και οι εξελίξεις που διαγράφονται μετά την σημερινή συμφωνία στις Βρυξέλλες.

Όπως είναι αναμενόμενο η Χίλαρι Κλίντον θα υποστηρίξει τις θέσεις Ομπάμα, όσον αφορά το Κυπριακό, την υποστήριξη δηλαδή, στις προσπάθειες του γενικού Γραμματέως των Ηνωμένων Εθνών, για μία λύση επί τη βάσει διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Μετά την συνάντησή αυτή, ο κ. Λαμπρινίδης, θα συναντηθεί με στελέχη της Ελληνοαμερικανικής κοιονότητος. Επίσης θα παραστεί στις διήμερες εκδηλώσεις (συνέδριο, τελετή απονομής τιμητικών βραβείων, δοξολογία) που θα πραγματοποιηθούν στην Ουάσιγκτον για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από τον οργανισμό "The Washington Oxi Day Foundation", με τη συνεργασία της εβραϊκής κοινότητας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση. Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ομπάμα θα παραστούν στις εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ