Ερωτική επιστολή πρόσφυγα στη Σάμο: Ρόουζ μου, σου υπόσχομαι, θα σε αγαπώ... [εικόνα] - iefimerida.gr

Ερωτική επιστολή πρόσφυγα στη Σάμο: Ρόουζ μου, σου υπόσχομαι, θα σε αγαπώ... [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση να βρεθεί ο πρόσφυγας που συνέταξε μία ερωτική επιστολή που έχει στα χέρια της απευθύνει μία σουηδική εφημερίδα.

Η επιστολή είναι γραμμένη στα αραβικά και βρέθηκε στη Σάμο από Σουηδό δημοσιογράφο που την κράτησε μέχρι να φτάσει στο γραφείο του πίσω στη Στοκχόλμη.

«Ρόουζ μου, σου υπόσχομαι, θα σε αγαπώ μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής μου. Σου υπόσχομαι δεν θα αφήσω τίποτα να μας χωρίσει, ό,τι και να γίνει», αναφέρει η επιστολή που έχει την υπογραφή «Χάμοντι» και συνεχίζει: «Είναι υπέροχη όταν γελά. Όταν με κάνει να αισθάνομαι ζήλια. Όταν φτιάχνει τα μαλλιά της. Όταν με φιλά».

«Ίσως να είναι μαζί ή η ζωή να τους ανάγκασε να χωριστούν», αναφέρει ο δημοσιογράφος κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του ζευγαριού.

«Σε παρακαλούμε Internet, βοήθησέ μας τώρα. Αυτός και αυτή το αξίζουν», λέει ο δημοσιογράφος.

Ερωτική επιστολή πρόσφυγα στη Σάμο: Ρόουζ μου, σου υπόσχομαι, θα σε αγαπώ... [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ερωτική επιστολή πρόσφυγας Σάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ