Τα ζώδια της Τρίτης 17 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 17 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ημέρα που για εσάς έχει ιδιαίτερη σημασία να καταλάβετε ότι έχετε στηρίγματα στην εργασία σας και μάλιστα αναγνωρίζετε τα δυνατά τους σημεία και μαζί με τα δικά σας μπορείτε να φτιάξετε το απόλυτο αποτέλεσμα! Στα ερωτικά σας ένας στόχος γίνεται ταυτόχρονα και δικός σας και έτσι συμπορεύεστε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ξέρετε να παίζετε καλά το ερωτικό παιχνίδι σήμερα και να κάνετε τις αισθήσεις να διεγείρονται με μεγάλη άνεση!

Ταύρος

Έχετε καταλάβει ότι δεν είστε μόνοι σας και αν δε νιώθετε ασφαλείς να μοιράζεστε, σήμερα θα καταλάβετε ότι αυτό είναι προς όφελός σας. Στα επαγγελματικά σας είστε τόσο σίγουροι και τόσο ικανοί που δεν έχετε αμφιβολίες πρώτα εσείς και έπειτα οι συνεργάτες σας για την απόδοσή σας. Ερωτικά, αν έχετε αφήσει κάτι μισοτελειωμένο ή ακαθόριστο τώρα θα δείτε ότι αυτό εξελίσσεται μόνο του και εσείς απλώς μπορείτε να δώσετε το πράσινο φως εκ νέου!

​Δίδυμοι

Εξαιρετική μέρα για εσάς καθώς όλα συνηγορούν στο να είστε ευδιάθετοι και μάλιστα έτοιμοι να ελιχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε αυτά που θέλετε και γενικότερα να προχωρήσετε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Καταφέρνετε μάλιστα να τα βάλετε στην άκρη μία και καλή! Ερωτικά, και μόνο το πέρασμά σας, σας κάνει ιδιαίτερα ποθητούς και έτοιμους να σας διεκδικήσουν!

Καρκίνος

Και αν νιώθετε έξω από τα νερά σας είναι γιατί βλέπετε ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα όσα θέλετε να κάνετε οπότε συμβιβάζεστε αλλά νιώθετε άβολα. Βέβαια, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα κάνετε το δικό σας στα ερωτικά σας, γιατί έτσι και αλλιώς είναι δικαίωμά σας. Το θετικό είναι ότι εκεί νιώθετε απόλυτη ταύτιση αλλά και ιδιαίτερη συμπαράσταση! Προσέξτε τα οικογενειακά έξοδα, γιατί κάποιοι έχουν παράλογες απαιτήσεις από εσάς!

Λέων

Δεν μπορείτε να μην προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων σήμερα και μάλιστα να τους δώσετε και δίκιο.. Ίσως μάλιστα να σκεφτείτε ότι μπορείτε να βελτιώσετε τη συμπεριφορά σας και να είστε πιο λογικοί και ομιλητικοί. Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι επαναφέρετε εύκολα θέματα που είχαν δημιουργήσει απόσταση και τη γεφυρώνετε. Ερωτικά, σίγουρα είστε επιφυλακτικοί αλλά, τουλάχιστον ξέρετε ότι είναι από δική σας επιθυμία, καθώς δεν σας έχουν δώσει κανένα δικαίωμα!

Παρθένος

Μέρα που για εσάς εστιάζεται σε αρκετό όγκο δουλειάς που μάλιστα ξέρετε ότι είναι δική σας ευθύνη και θέλετε να την τελειώνετε όσο το δυνατό καλύτερα. Σας αρέσει βέβαια αυτό το σκέλος και νιώθετε δημιουργικοί. Ερωτικά, ανταποκρίνεστε με ευχέρεια αλλά δεν αποκαλύπτεστε πλήρως. Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι που παίζετε και μάλιστα σας αρέσει να αφήνετε υπονοούμενα…

Ζυγός

Ιδιαίτερα δημιουργικοί είστε σήμερα και μάλιστα σας δίνουν πάσες να το αποδείξετε, καθώς προκύπτουν θέματα στην εργασία που σας δίνουν την ευκαιρία να δείξετε τις δυνατότητες σας. Αυτό σας κάνει να έχετε ιδιαίτερο ζήλο και μάλιστα σας γεμίζει και ικανοποίηση! Ερωτικά, η δική σας καλή διάθεση μπορεί να παρασύρει και τους άλλους, έτσι απλά με μία σας κουβέντα… Δεν είναι απλά μία κουβέντα είναι η σωστή κουβέντα στη σωστή χρονική στιγμή! Τέτοιος συντονισμός!

Σκορπιός

Ευτυχώς που εσείς ξέρετε να αποκρυπτογραφείτε τι συμβαίνει πίσω από τις λέξεις και μάλιστα τα ερμηνεύετε και σωστά! Αυτό σας κάνει να σκέφτεστε ότι πρέπει να κινηθείτε άμεσα και μάλιστα να βρείτε τις εναλλακτικές σας, έγκαιρα. Ερωτικά, ξέρετε ότι δε θέλετε να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι, γιατί κάτι υπάρχει, κάτι που θέλετε να διαλευκάνετε. Ωστόσο, είναι εύκολο να κρυφθείτε για να μη σας θεωρούν και απόλυτα δεδομένους!

Τοξότης

Ευκαιρία να κάνετε πολλές συνομιλίες σήμερα και μάλιστα να είναι και επικεντρωμένες στο θέμα σας! Στα επαγγελματικά σας διαμορφώνονται καινούργια δεδομένα που εσείς ακόμα δεν τα ξέρετε, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι εμπεριέχεστε μέσα σε αυτά. Είστε στη σκέψη κάποιων και θα το μάθετε σύντομα. Ερωτικά, αποφασίζετε να κάνετε κινήσεις που θα αιφνιδιάσουν, έτσι απλά για να δείτε τις αντιδράσεις τους!

Αιγόκερως

Με την πολλή και καλή σας δουλειά το επόμενο που σκέφτεστε είναι πως θα πληρωθείτε από αυτό και μάλιστα πως θα είναι αντάξιο των δικών σας υπηρεσιών και όχι λιγότερο. Βέβαια σκέφτεστε να κατοχυρώσετε κάτι που θα είναι πηγή εσόδων διαρκής και όχι πρόσκαιρη. Ερωτικά, ξέρετε ότι οι καλοί σας τρόποι κατακτούν, ειδικά όταν συνοδεύονται από συνέπεια. Γι’ αυτό ξέρετε τι υπόσχεστε και σε τι χρονικό ορίζοντα το προσδιορίζετε!

Υδροχόος

Στο δικό σας ζώδιο περνάει η Σελήνη σήμερα και σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους αλλά και εγωιστές. Νιώθετε ότι κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει απόλυτα αλλά και εσείς τι έχετε κάνει για να τους δώσετε τα δεδομένα ώστε να έρθουν πιο κοντά στις ανάγκες σας? Ερωτικά ξέρετε ότι πρέπει να δεσμευτείτε για κάτι το οποίο το θεωρείτε απόλυτα λογικό. Επαγγελματικά, αν έχετε βάλει τα δυνατά σας τότε θα δείτε ότι δεν πήγαν στον βρόντο. Τουναντίον, είστε κοντά στο να σας αναθέσουν και κάτι ακόμα!

Ιχθείς

Ημέρα που έχει να κάνει με δικές σας σκέψεις που δε θέλετε να εκμυστηρευτείτε σε κανέναν και σίγουρα να μην αποκαλύψετε κάτι. Το καλό νέο είναι ότι έχετε κατανοήσει στην εργασία σας ότι υπερτερείτε σε γνώσεις σε σχέση με άλλους και νιώθετε πιο σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ερωτικά, ένα μυστικό είτε δικό σας, είτε άλλων παίζει σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ