Αγγλία-Γαλλία με ένοπλους αστυνομικούς στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Αγγλία-Γαλλία με ένοπλους αστυνομικούς στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοφανή θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο φιλικό της Αγγλίας με τη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης στο Γουέμπλε, καθώς περιμετρικά του γηπέδου θα υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί.

Στο εμβληματικό γήπεδο του Λονδίνου αναμένεται να βρεθούν περίπου 90.000 θεατές, οι οποίοι καλούνται να πάνε όσο πιο νωρίς γίνεται γιατί οι έλεγχοι θα είναι χρονοβόροι. Όπως αναφέρει η DailyMail οι ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας που θα είναι στο γήπεδο έχουν την εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν όποιον επιχειρήσει να εισβάλει στο γήπεδο. «Έχουν εντολή να δράσουν για την εξουδετέρωση των τρομοκρατών και όχι να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί τους», αναφέρεται σχετικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ανησυχία για ένα ποδοσφαιρικό ματς, αλλά αύριο θα δείτε οπλισμένους αστυνομικούς παντού έξω από το γήπεδο», ανέφερε άνθρωπος της Scotland Yard.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπάρχει κάτι το οποίο είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερο από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτό θα πλανάται, είτε μας αρέσει είτε όχι. Δεν έχω πάει ποτέ σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου όπως αυτό πριν» παραδέχθηκε ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντσον.

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως «αρρώστησε» βλέποντας τις εικόνες από το Παρίσι και πρόσθεσε: «Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είμαστε ασφαλείς κι εμείς και ο κόσμος και ας ελπίσουμε πως δεν θα επαναληφθεί ό,τι έγινε το βράδυ της Παρασκευής».

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί και ο Δούκας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουέμπλεϊ Αγγλία Γαλλία Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ