Μοχάμεντ Αμντεσλάμ: Δεν γνωρίζαμε καν ότι τα αδέρφια μου ήταν στο Παρίσι - iefimerida.gr

Μοχάμεντ Αμντεσλάμ: Δεν γνωρίζαμε καν ότι τα αδέρφια μου ήταν στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ είναι αδερφός των Ιμπραϊμ και Σαλέχ Αμπντεσλάμ που είναι ανάμεσα σε αυτούς που βρισκόντουσαν πίσω από τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι.

Συνελήφθη το Σάββατο αλλά έμεινε ελεύθερος και σήμερα έκανε μια μικρή δήλωση έξω από το σπίτι του στο προάστιο Μολενμπίκ στις Βρυξέλλες.

Η οικογένεια μου και εγώ δεν είχαμε ιδέα ότι βρισκόντουσαν στο Παρίσι. Οι γονείς μου είναι σοκαρισμένοι, ήταν τρομακτικό για αυτούς. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σύστημα δικαιοσύνης. Εχω ήδη ανακριθεί από την Αστυνομία. Ολοι ξέρουν εδώ τι είμαι ικανός και τι όχι για να κάνω. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί με τον Ιμπραϊμ και τον Σαλέχ. Εμαθα από την τηλεόραση τι έγινε, όπως όλοι. Σκέφτομαι και εγώ τα θύματα, όπως και οι γονείς μου. Ο αδελφός μου Σαλέχ (σ.σ. για τον οποίο οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό) δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μαζί μας. Δεν γνωρίζουμε που είναι ή εάν έχει πληροφορίες. Δεν γνωρίζαμε ότι ο Ιμπραϊμ (ο βομβιστής αυτοκτονίας στο καφέ στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού) ήταν στο Παρίσι. Παρότι κάποιοι ίσως να μην με πιστέψουν, η οικογένειά μου και εγώ, έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ από τα γεγονότα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αμπντεσλαμ αδερφός επίθεση Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ