Πρόσθετο πόδι έσωσε έναν άνδρα στο Bataclan - Ο τρομοκράτης νόμιζε ότι είναι νεκρός - iefimerida.gr

Πρόσθετο πόδι έσωσε έναν άνδρα στο Bataclan - Ο τρομοκράτης νόμιζε ότι είναι νεκρός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος του BBC , Γκέιβιν Λι από το μακελειό στο θέατρο Bataclan. Ένας άνδρας σώθηκε από τους τρομοκράτες επειδή είχε πρόσθετο πόδι.

Ο Γκρεγκόρ Φιλονένκο ήταν ένας από τους περίπου 1.500 θεατές της συναυλίας των Death Eagles στο θέατρο Bataclan και σώθηκε ως εκ θαύματος.

Οι τρομοκράτες κρατώντας τα όπλα στα χέρια τους, μετά το αρχικό πυρ, περνούσαν πάνω από τον κόσμο που ήταν ξαπλωμένος για να διαπιστώσουν πόσοι ζούσαν ακόμα προκειμένου να τους σκοτώσουν.

Ενας εκ των τρομοκρατών, κλώτσησε στο πόδι τον Φιλονένκο, ο οποίος όμως έχει προσθετικό μέλος από ένα ατύχημα που είχε όταν ήταν νέος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αντιδράσουν τα νεύρα και να μην κουνηθεί το πόδι καθόλου με τον τρομοκράτη να θεωρεί πως ήταν ήδη νεκρός.

Προχώρησε στον επόμενο μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και τον σκότωσε, πυροβολώντας τον σε απόσταση 30 εκατοστών από τον Φιλονένκο.

Πρόσθετο πόδι έσωσε έναν άνδρα στο Bataclan - Ο τρομοκράτης νόμιζε ότι είναι νεκρός | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι bataclan επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ