«Σύντροφοι;» σπεύσατε σήμερα στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, με ελεύθερη είσοδο - iefimerida.gr

«Σύντροφοι;» σπεύσατε σήμερα στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, με ελεύθερη είσοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα άπαιχτο, στην Ελλάδα, έργο του Στρίντμπεργκ παρουσιάζει φέτος ο Νίκος Καμτσής και ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ προσφέρει δωρεάν είσοδο στο κοινό για να παρακολουθήσει την τελική πρόβα της παράστασης που κάνει πρεμιέρα αύριο.

Θεμιτά και αθέμιτα μέσα επί σκηνής. Ελιγμοί, ερωτική πρόκληση, τρυφερότητα, λαγνεία, τσαχπινιά και σκέρτσα, απάτες και δόλος, όλα επιστρατεύονται για να επιτύχουν οι ήρωες μας το επιθυμητό.

«Σύντροφοι;» σπεύσατε σήμερα στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, με ελεύθερη είσοδο  | iefimerida.gr 0

Η ιστορία: Ο Άξελ και η Μπέρτα (Αγησίλαος Αλεξίου, Ειρήνη Μπαλτά) είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι ζωγράφων. Εκείνος πιο φτασμένος γίνεται ο μέντορας της Μπέρτα, που τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις και το ταλέντο της στον κόσμο των εικαστικών. Όλα αυτά διαδραματίζονται στην κατ΄ εξοχήν καλλιτεχνική πρωτεύουσα του κόσμου, στο Παρίσι. Η ζωή του ζευγαριού κινείται ανάμεσα στην καθημερινότητα και στην υπέρβαση της δημιουργίας και της έμπνευσης, μέχρι που αναγγέλλεται ο διαγωνισμός της Ανώτερης ακαδημίας τεχνών και γραμμάτων για τη ζωγραφική και καλούνται εκεί να επιβεβαιωθούν οι φιλοδοξίες των δημιουργών.

«Σύντροφοι;» σπεύσατε σήμερα στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, με ελεύθερη είσοδο  | iefimerida.gr 1


Παίζουν οι ηθοποιοί: Ειρήνη Μπαλτά, Αγησίλαος Αλεξίου, Νίκος Καραστέργιος, Μυρσίνη Μορέλλη, Ανδρέας Παπαγιαννάκης, Ασημένια Παπαδοπούλου, Μαρκέλα Στάμου, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου.

Η παράσταση
«Σύντροφοι;», του Αυγούστου Στρίντμπεργκ
Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ: Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων, Κυψέλη, τηλ. 210 8656004
Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Γενική πρόβα: σήμερα στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο. Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση.
Πρεμιέρα: 20/11
Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο (21.00), Κυριακή (19.30)
Τιμή εισιτηρίου : 15 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (φοιτητικό), 8 ευρώ (ανέργων).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ