Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την απάντηση του Ερνέστε Βαλβέρδε για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι.

Το σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντες του φετινού πρωταθλητή θέλουν να ενδυναμώσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας, ενόψει και των αυξημένων υποχρεώσεων στο Champion's League. Το δίδυμο Μέλμπεργκ-Παπαδόπουλου τα πήγε αρκετά καλά φέτος αλλά υπάρχει η σκέψη να ενισχυθεί με τη μεταγραφή ενός καλού κεντρικού αμυντικού. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, τον οποίο η Μίλαν φέρεται να έχει βγάλει στο «σφυρί». Όμως το ύψος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής φαντάζει υψηλό για τα τωρινά δεδομένα του Ολυμπιακού (το τωρινό του συμβόλαιο ειναι στα 1,7 εκ. ευρώ) οπότε στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μια μεταγραφή και για το αριστερό άκρο της άμυνας, μια και ο Ραούλ Μπράβο όπως όλα δείχνουν θα είναι παρελθόν από το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιθανός αντικαταστάτης μπορεί να είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, που παίζει στην Άιντραχτ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον διεθνή μπακ και αναμένεται συνέχεια μια και είναι γνωστή η επιθυμία του Μαρινάκη να «ελληνοποιήσει» πιο πολύ την ομάδα.

Στην μεσαία γραμμή, η φυγή του Ντουντού και τα ...χρονάκια του Ιμπαγάσα «φωνάζουν» για ανάγκη ενίσχυσης με έναν καλό επιτελικό μέσο. Στον Ολυμπιακό ακούγεται το όνομα του Τζαμέλ Αμπντούν, του Αλγερινού μέσου που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010 στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Καβάλας. Λέγεται μάλιστα ότι ο Βαλβέρδε έχει πει το «ναι» για την μεταγραφή του Αμπντούν, οπότε με δεδομένο το μικρό κασέ του είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι. Στη μεσαία γραμμή αγωνίζεται και ο Καλίμ Χάιλαντ, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού. Ο άσος της Ζούλτε Βάρεγκεμ, που μοιάζει στο στυλ με τον Γιάγια Τουρέ, φέρεται να δήλωσε θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Στην επίθεση, η αποχώρηση του Ντένις Ρόμενταλ θεωρείται δεδομένη. Όμως οι καταπληκτικές εμφανίζεις του Μιραλάς μαζί με την αγωνιστική άνοδο του Τζιμπούρ, και την πιθανή επιστροφή του Μήτρογλου, δεν αφήνουν περιθώρια για κάποιο "μπάμ", με δεδομένη και την οικονομική συγκυρία αλλά και την ύπαρξη στο ρόστερ του Μάρκο Πάντελιτς με τα οκτώ γκολ σε 19 εμφανίσεις! Φυσικά, έχουν ήδη ακουστεί ονόματα για την επιθετική γραμμή όπως του Ιρινέους Γέλεν που η Οσέρ θέλει να παραχωρήσει το καλοκαίρι, και του Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, που υποτίθεται ότι έχει προτείνει ο Βαλβέρδε. Σε κάθε περίπτωση, αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρήσει σε μεταγραφή, θα παραχωρηθεί κάποιος επιθετικός με πιθανότερο τον Πάντελιτς που έχει δηλώσει ήδη την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Ερυθρό Αστέρα. Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο δανεικός Ντάρμπισάιρ που ίσως επιστρέψει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ