Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σταδιακά μπαίνετε σε φάση που δεν σκέφτεστε τόσο τον εαυτό σας, όσο τους άλλους και μάλιστα αυτοπεριορίζεστε και αρκετά… Το ζήτημα είναι να μην ξεπεράσετε τις κόκκινες γραμμές που τις βλέπετε αλλά δε θέλετε να τις αποδεχτείτε γιατί εσείς θέλετε να μεταμορφώσετε τα όρια… Να τα επεκτείνετε.. Πάντως, είναι μία ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και μάλιστα αφήνοντας πίσω μία και καλή ζητήματα που έτσι και αλλιώς σας ήταν βαρετά και μάλλον αδιάφορα!

Ταύρος

Αρκετά συνειδητοποιημένοι είστε εσείς, και αρκετά ξεκάθαροι πώς να το διεκδικήσετε και να το προσαρμόσετε μέσα στην καθημερινότητά σας… Τα ερωτικά σας έχουν απαιτήσεις από εσάς αλλά και εσείς βάζετε κανόνες που δεν τους διαπραγματεύεστε… Αυτό το απόλυτο είναι που προβάλετε είναι που θα σας αναγκάσει να μην το τηρήσετε… Χρειάζεται περισσότερη προσαρμοστικότητα αλλά αυτή τη φορά, δε χάνετε χρόνο και προσαρμόζεστε ανάλογα!

​Δίδυμοι

Αλλάζει ο κυβερνήτης σας ζώδιο και σας κάνει περισσότερο ομιλητικούς και μάλιστα σας αφήνει να εκφράζεστε ακόμα και αν ξέρετε ότι είστε λίγο μπερδεμένοι και συγχυσμένοι… Λίγο που λέει ο λόγος δηλαδή… Το σημαντικό είναι ότι έχετε μόνο τα τρέχοντα να διαχειριστείτε και έχετε αφήσει πίσω, τις δεύτερες σκέψεις σχετικά με το παρελθόν… Αν αμφιταλαντευτείτε εκ νέου, θα είναι με νέα πρόσωπα που αυτή τη φορά, θα δημιουργήσουν έναν νέο ερωτικό κύκλο ίσως και παράλληλο!

Καρκίνος

Πιο συνειδητοποιημένοι είστε αυτή την εβδομάδα και μάλιστα έχετε επιλέξει να αφήσετε τα ερωτικά σας, λίγο στην άκρη να σας μαρτυρήσουν τις εξελίξεις… Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι ένα τσεκάρισμα, πως νιώθετε όταν είστε μακριά… Και μάλιστα θέλετε να δείτε και τον τρόπο που επικοινωνείτε όταν είστε σε απόσταση… Μπορείτε να πάρετε ενέργεια από απόσταση? Αυτό είναι πολύ σημαντικό… Πάντως, αν θέλετε να κρατήσετε έναν έρωτα κρυφό, βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εύκολο!

Λέων

Οι συγκρίσεις είναι αυτές που σας κρατάνε πίσω στα ερωτικά σας και μάλιστα αυτή την εβδομάδα μπορεί και να το παρακάνετε… Πρέπει να πιστέψετε στη μοναδικότητα ενός ανθρώπου και να το προχωρήσετε… Τα ερωτικά σας, έχουν διφορούμενα μηνύματα που αν δεν τα ξεδιαλύνετε θα σας δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο… Αλλά, μην είστε καχύποπτοι και μάλιστα χωρίς αιτία… Επίσης, μην είστε και επαναστάτες χωρίς αιτία, γιατί ωραιότατα μπορείτε να βρείτε μία, ίσως και περισσότερες… Αλλά, σκεφτείτε το προσωπικό σας όφελος από αυτό και μόνο αυτό!

Παρθένος

Γενικότερα είστε σε μία φάση που είστε περισσότερο κτητικοί ή έχετε καταλάβει ότι τα συναισθήματά σας πρέπει να τα δίνετε με το σταγονόμετρο και μόνο όταν έχει πάρει διαπιστεύσεις ότι αξίζει τον κόπο… Αυτή σας η λογική είναι που χρειάζεται αναθεώρηση και μάλιστα ριζική… Τα ερωτικά σας ζητούν απελευθέρωση και οι μέθοδοι που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε θέλουν άπειρο αυθορμητισμό… Πως θα τα ταιριάξετε όλα αυτά μαζί, είναι το δύσκολο… Κυρίως να αλλάξετε τον τρόπο που αντιδράτε!

Ζυγός

Πρέπει να σκεφτείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στα οικογενειακά σας και τα ερωτικά σας, ακόμα και αν είστε παντρεμένοι, γιατί αν δεν είστε τότε μην ακούτε τις γνώμες των δικών σας ανθρώπων γιατί σίγουρα σας κρατάνε πίσω… Πάντως, έχετε την τάση να εμπνέετε εμπιστοσύνη και σίγουρα κάθε σας πράξη βρίσκει ανταπόκριση… Αυτό όμως που πρέπει να αλλάξετε είναι η νοοτροπία σας και μάλιστα να το κάνετε συνειδητά… Εκτός αν θέλετε κάτι εφήμερο και όχι κάτι που να επενδύσετε επάνω του!

Σκορπιός

Τελευταία εβδομάδα που ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας και σας δίνει την ενέργεια του και μάλιστα σας κάνει να φαίνεστε και να σας αναζητάνε περισσότερο… Από εδώ και στο εξής, το μυαλό σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στις ερωτικές επιτυχίες και ο τρόπος που αντιδράτε… Να θυμάστε ότι οι έξυπνες ατάκες είναι αυτές που θα βοηθήσουν την εξέλιξη μίας ερωτικής σχέσης… Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα θα δείτε ότι μέρη που είχατε ξαναπάει σας ξυπνούν αναμνήσεις!

Τοξότης

Αρχίζει η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιό σας με πρώτο τον Ερμή να κάνει την είσοδό του και αυτό να σας κάνει περισσότερο ομιλητικούς και να σκέφτεστε πιο γρήγορα… Από την άλλη, αυτό που θα σας βοηθήσει είναι να πάρετε πιο συλλογικές αποφάσεις και μάλιστα να φτιάξετε ένα πλάνο που δε θα είστε μόνοι σας σε αυτό… Αυτό δημιουργεί και περισσότερη δέσμευση… Η λέξη σας τρομάζει, αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε όλα, γι’ αυτό και θα οπισθοχωρήσετε δημιουργώντας υποψίες…

Αιγόκερως

Βασικά αυτό που θέλετε είναι ανανέωση και μάλιστα θέλετε να ξεκινήσετε από τα ερωτικά σας… Αυτό όμως που θα σας κουράσει είναι να πείσετε τους άλλους ότι οι ανάγκες σας είναι περισσότερες και απαιτείτε χρόνο από αυτούς και να είστε σε αυστηρά πρώτη προτεραιότητα… Τι θα δώσετε για αντάλλαγμα? Γιατί αυτό θα σας ζητηθεί και μάλιστα θα είναι και ογκώδες… Το καλό που σας θέλω μην οργανώσετε ένα ταξίδι, αυτή την εβδομάδα, γιατί κάτι δεν έχετε υπολογίσει σωστά!

Υδροχόος

Εβδομάδα που στρέφει το ενδιαφέρον στα ερωτικά σας σε μεγαλύτερη κλίμακα και μάλιστα έχετε αποφασίσει να βάλετε και νέους ενδιαφερόμενους, έστω και αν περιφέρονται προς το παρόν και δεν έχετε αποφασίσει τι να τους κάνετε και αν τελικά τους αξιοποιήσετε… Πάντως, προβληματίζεστε για την στάση των άλλων και δεν ξέρετε αν αξίζει να τους δώσετε μία ακόμα ευκαιρία… Γι΄ αυτό και αυτή την εβδομάδα θα κάνετε πιο φιλοσοφική προσέγγιση, αλλά είστε έτοιμοι και για παν ενδεχόμενο!

Ιχθείς

Η εβδομάδα για εσάς αρχίζει και σας βάζει σε καλούπια και γενικότερα δεν είναι εύκολη για τα ερωτικά σας… Ο κυβερνήτης σας μπαίνει σε στάση και θα γυρίσει ολόρθος να προχωράει μπροστά… Αυτό πρέπει να κάνετε και εσείς… Αν καταφέρετε να ζυγίσετε τα πρέπει σας και τις επιθυμίες σας και είστε ακριβοδίκαιοι τότε θα αποφασίσετε σωστά… Αλλιώς θα ταλαιπωρηθείτε… Γενικότερα, είστε σε στάση αναμονής, γιατί θεωρείτε ότι μία ιστορία δεν έχει τελειώσει οριστικά! Αλλά, δεν έχετε σκοπό να πάρετε και πρωτοβουλίες… Αν έρθουν από άλλους, θα τις καλωσορίσετε και θα τις επεξεργαστείτε!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ