Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής Ντιαρά θρηνεί: Η εξαδέλφη του είναι ανάμεσα στα θύματα - iefimerida.gr

Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής Ντιαρά θρηνεί: Η εξαδέλφη του είναι ανάμεσα στα θύματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εξαδέλφη του διεθνούς γάλλου ποδοσφαιριστή και παίκτη της Μαρσέιγ Λασανά Ντιαρά, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που συγκλόνισε το Παρίσι και όλο τον κόσμο.

Η τραγική σύμπτωση είναι ότι τα δύο ξαδέλφια βρέθηκαν στους δύο στόχους των τζιχαντιστών: Ο ίδιος ο 30χρνος μέσος την ώρα των πολλαπλών επιθέσεων ήταν στο Σταντ Ντε Φρανς και αγωνίζονταν στο φιλικό αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας, όπου οι καμικάζι πυροδότησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Η ξαδέρφη του, Αστά Ντιακιτέ, την ίδια ώρα ήταν στο μοιραίο Μπατακλάν για την συναυλία που επρόκειτο να γίνει ο τάφος για δεκάδες ανθρώπους.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Ντιαρά γνωστοποίησε ότι ένα από τα θύματα ήταν συγγενής του.

«Παρακολουθώντας τα δραματικά γεγονότα στο Παρίσι και στο Σεντ Ντενίς, άκουσα κι άλλα δυσάρεστα νέα την επομένη. Η εξαδέλφη μου, Αστά Ντιακιτέ, ήταν ανάμεσα στα θύματα των τρομοκρατών, μαζί με εκατοντάδες αθώους Γάλλους. Ήταν σαν μεγάλη αδελφή για μένα».
Ενας ακόμη διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, ενημέρωσε ότι η αδελφή του βρισκόταν μέσα στο θέατρο Μπατακλάν, όμως κατάφερε να διαφύγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λασανά Ντιαρά θύμα εξαδέλφη Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ