1.500 στρατιώτες στην καρδιά του Παρισιού -Τριήμερο πένθος στη Γαλλία - iefimerida.gr

1.500 στρατιώτες στην καρδιά του Παρισιού -Τριήμερο πένθος στη Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στον Τύπο αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο ο Μπερνάρ Καζνέβ, υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, ενημέρωσε ότι 1.500 στρατιώτες θα πραγματοποιούν περιπολίες στην καρδιά του Παρισιού.

Παράλληλα, κάλεσε τις εισαγγελικές αρχές να είναι διαφανείς σχετικά με την πρόοδο των ερευνών και τόνισε ότι η Γαλλία συνεργάζεται στενά «με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες για να προσδιοριστούν οι ταυτότητες όσων ευθύνονται για τις βαρβαρικές πράξεις».

Ενός λεπτού σιγή τη Δευτέρα

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00 ώρα Ελλάδας) παντού στη Γαλλία, όπου οι σημαίες θα κυματίζουν επίσης μεσίστιες ως φόρος τιμής στα θύματα των φονικών επιθέσεων του Παρισιού, έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες του Γάλλου πρωθυπουργού.

Οι αποφάσεις αυτές, καθώς και η επιβεβαίωση του τριήμερου εθνικού πένθους --Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα-- που ανακοινώθηκε από τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, περιλαμβάνονται σε μια εγκύκλιο που υπογράφηκε σήμερα το μεσημέρι από τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ