Δραματικές στιγμές: Ο Γκριεζμάν έφυγε από το γήπεδο και έψαχνε την αδερφή του στο θέατρο Bataclan [εικόνες]

Την στιγμή που ο Αντουάν Γκριεζμάν αγωνιζόταν στο «Σταντ ντε Φρανς» με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας κόντρα στη Γερμανία, η αδερφή του έδινε μάχη για τη ζωή της στο θέατρο Bataclan.

Ο Γάλλος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού, ενημερώθηκε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, μαθαίνοντας ταυτόχρονα για την επίθεση στο θέατρο Bataclan.

Εφυγε από το γήπεδο πανικοβλημένος και άρχισε να ψάχνει την αδερφή του για την οποία ήξερε ότι θα παρακολουθήσει τη συναυλία. Λίγα λεπτά μετά και ενώ στους δρόμους του Παρισιού επικρατούσε το απόλυτο χάος κατάφερε να την εντοπίσει στο κινητό της τηλέφωνο μαθαίνοντας ότι είχε καταφέρει να εγκαταλείψει άμεσα το χώρο.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter μάλιστα εξέφρασε τη λύπη του για το δράμα της Γαλλίας και ενημέρωσε πως η αδερφή του διασώθηκε με τη βοήθεια του Θεού.

«Με τη βοήθεια του Θεού, η αδερφή μου κατάφερε να βγει από το Bataclan. Οι προσευχές μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Ζήτω η Γαλλία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος ποδοσφαιριστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντουαν γκριεζμαν φιλικό αδερφή bataclan

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ