Το αποστομωτικό ποστ σερβιτόρας στη ζηλιάρα σύζυγο που έγινε viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Το αποστομωτικό ποστ σερβιτόρας στη ζηλιάρα σύζυγο που έγινε viral [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτός είναι ο σύζυγός μου, βρες δικό σου. Καλή τύχη» έγραφε το σημείωμα που βρήκε κάτω από τον λογαριασμό πάνω στο τραπέζι που καθάριζε η σερβιτόρα Τζέσικα Μόρις.

Η Τζέσικα γούρλωσε τα μάτια και το πήρε προσωπικά. Η γυναίκα που το είχε γράψει προφανώς νόμιζε ότι η ίδια φλέρταρε με τον άνδρα της.

Το αποστομωτικό ποστ σερβιτόρας στη ζηλιάρα σύζυγο που έγινε viral [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Χωρίς να το πολυσκεφτεί η Μόρις ανήρτησε στο facebook το σημείωμα και το συνόδευσε με μια αποστομωτική απάντηση.

«Ο δικός μου σύζυγος ποτέ δεν θα με άφηνε να νιώσω τόσο ανασφαλής ώστε να νιώσω την ανάγκη να γράψω ένα τέτοιο απαίσιο σημείωμα σε μια σερβιτόρα και να την κάνω να νιώσει όπως εσύ», έγραψε στο μήνυμα της η νεαρή από την Αυστραλία.

Το αποστομωτικό ποστ σερβιτόρας στη ζηλιάρα σύζυγο που έγινε viral [εικόνα] | iefimerida.gr 1

«Οπότε, Τζένη, να μια συμβουλή ζωής από μένα για σένα: η ανασφάλειά σου ως γυναίκα είναι θλιβερή. Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τον άνδρα σου ώστε να μην χρειάζεται να προσβάλλεις κάποιον για να νιώσεις εσύ καλά. Ειδικά μια σερβιτόρα που ζει από τα φιλοδωρήματα και τα χρειάζεται για να βοηθήσει τον σύζυγό της να πληρώνει τους λογαριασμούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερβιτόρα σημείωμα ζηλιάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ