Αυτή η 7χρονη μόλις πήρε από τον πατέρα της ένα δώρο 50 εκατ. ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η 7χρονη μόλις πήρε από τον πατέρα της ένα δώρο 50 εκατ. ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Joseph Lau, επιχειρηματίας από το Χονκ Κονγκ, αγόρασε στην κόρη του, για τα 7α γενέθλιά της, το ακριβότερο διαμάντι στον κόσμο.

Το διάσημο διαμάντι «Μπλε Φεγγάρι»,το οποίο θα πάρει το όνομα της κόρης του, δηλαδή «Μπλε Φεγγάρι της Τζοζεφίν», κόστισε περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η 7χρονη μόλις πήρε από τον πατέρα της ένα δώρο 50 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μπλε διαμάντι των 12 καρατίων που βγήκε σε δημοπρασία απο τον Sotheby's, αγοράστηκε από τον real estate δισεκατομμυριούχο σε τιμή που αποτελεί ρεκόρ για οποιοδήποτε διαμάντι, οποιουδήποτε χρώματος, σύμφωνα με υπεύθυνους του οίκου.

Αυτή η 7χρονη μόλις πήρε από τον πατέρα της ένα δώρο 50 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

(o Lau με την 7χρονη κόρη του και την σύζυγο του)

Ο Lau, οποίος είναι γνωστός στους διεθνείς οίκους δημοπρασιών για τις πολυδάπανες αγορές πολύτιμων λίθων, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απάτες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Επίσης, όπως ήταν φυσικό, η αγορά ενός τόσο ακριβού δώρου προκάλεσε αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο κύριοι λόγοι ήταν το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε για ένα διαμάντι και το ότι ήταν δώρο για ένα 7χρονο κοριτσάκι το οποίο δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει την αξία του δώρου του, πόσο μάλλον όταν με την αξία αυτού θα μπορούσαν να τραφούν εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική.

Αυτή η 7χρονη μόλις πήρε από τον πατέρα της ένα δώρο 50 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sotheby's Χονκ Κονγκ διαμάντι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ