Το σκούτερ που έχει τρελάνει την Αμερική και τους διάσημους - Θέλει τρομερή ισορροπία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το σκούτερ που έχει τρελάνει την Αμερική και τους διάσημους - Θέλει τρομερή ισορροπία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συσκευές, που μοιάζουν με Segways, χωρίς λαβές ονομάζονται ''Self-Balancing Scooters'' και εξαπλώνονται με μανιώδεις ρυθμούς σε όλο τον κόσμο.

Διάσημοι όπως ο Justin Bieber, o Chris Brown και η Lily Allen, αθλητές και gadget-maniacs, έχουν ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο σκούτερ, το οποίο έρχεται από το... μέλλον.

Στην αγορά και στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά μοντέλα με «Self-Balancing Scooters», αλλά τα περισσότερα έχουν κοινά χαρακτηριστικά.

Το σκούτερ που έχει τρελάνει την Αμερική και τους διάσημους - Θέλει τρομερή ισορροπία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η κάθε συσκευή ζυγίζει περίπου 22 κιλά και έχει μήκος 61cm,δηλαδή τόσο όσο να χωράνε και τα δύο σου πέλματα. Κάθε φορά που ανεβαίνει κάποιος στο σκούτερ, ενεργοποιούνται οι 4 αισθητήρες που είναι κρυμμένοι κάτω από τη βάση, οι οποίοι ανιχνεύουν ανάλογα με τις κινήσεις του χρήστη που θέλει να πάει.

Το σκούτερ που έχει τρελάνει την Αμερική και τους διάσημους - Θέλει τρομερή ισορροπία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η συσκευή φορτίζει με μπαταρία που συνδέεται με την πρίζα, η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 2 ώρες και μπορείς να διανύσεις με αυτή περίπου 24 χιλιόμετρα.

Επίσης μερικά scooters έχουν ενσωματωμένο Bluetooth, ώστε να ακούγεται μουσική την ώρα που κάνει κάποιος την βόλτα του, ενώ το επιτρεπόμενο βάρος είναι μέχρι 220 κιλά.

Το σκούτερ που έχει τρελάνει την Αμερική και τους διάσημους - Θέλει τρομερή ισορροπία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Αστεία βιντεάκια στο You Tube με ανθρώπους που προσπαθούν να ισορροπήσουν έχουν γίνει ήδη viral, ενώ οι πιο «προχωρημένοι» φαν του gadget έχουν δοκιμάσει μέχρι και χορογραφίες με αυτό.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια αντιπροσωπία, αλλά μπορείς να τα βρεις σε e-shops με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 250-1.000$.

Το σκούτερ που έχει τρελάνει την Αμερική και τους διάσημους - Θέλει τρομερή ισορροπία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Το μόνο σίγουρο είναι, πως μπορεί να μην έχουν εξαπλωθεί στην Ελλάδα, αλλά θα είναι το δώρο με τις περισσότερες πωλήσεις τα Χριστούγεννα στην Αμερική, σύμφωνα με έρευνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ gadget Scooter Τεχνολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ