Στην Πόλη ο Ολυμπιακός - Ψάχνει νίκη πρωτιάς κόντρα στην Εφές

Σε μια πόλη όπου έχει ζήσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας του, αγωνίζεται απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στην Κωνσταντινούπολη την Εφές (20:00, Novasports 2) ψάχνοντας τη νίκη, με την οποία θα κάνουν άλμα πρόκρισης και πρωτιάς στον όμιλο της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος πανηγύρισε στην Πόλη την κατάκτηση της Euroleague το Μάιο του 2012, κοντράρεται στο «Αμπντί Ιπεκτσί» με την Αναντολού Εφές ψάχνοντας τη νίκη που θα τον βοηθήσουν για την πρωτιά στο 2ο όμιλο.

Ωστόσο η αποστολή του Ολυμπιακού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Ο αντίπαλος περιμένει με… άγριες διαθέσεις, καθώς η ομάδα των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βαγγέλη Αγγέλου προέρχεται από δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, ενώ θα είναι πάνοπλος και με ένα πιθανότατα κατάμεστο γήπεδο να τον σπρώχνει στη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα διαπιστώσουν λίγες ώρες πριν το τζάμπολ αν ο Οθέλο Χάντερ θα είναι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, με πιθανότερο σενάριο να αγωνίζεται, έστω και για λίγα λεπτά. Ενδιαφέρον θα έχει και το match up με τον Μπράιαντ Ντάνστον, που θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος της ομάδας που υπηρέτησε την προηγούμενη διετία.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Euroleague

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ