Η «Καλλιθέα» και τα live του Φοίβου Δεληβοριά [βίντεο]

Νέα τραγούδια, καινούριο cd και επικείμενες εμφανίσεις

«Καλλιθέα» είναι η περιοχή που μεγάλωσε. Αυτό είναι και το όνομα του νέου CD του Φοίβου Δεληβοριά το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear στις 23 Νοεμβρίου. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του τραγουδοποιού, σε ένα προάστιο το οποίο κατά τη γνώμη του, δείχνει καθημερινά να αλλάζει.

Οι ήρωες των τραγουδιών στο CD έχουν αναφορές στη δεκαετία του '80. Ωστόσο η «Καλλιθέα» δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός, όπως αναφέρει ο δημιουργός του, για την ακρίβεια φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν και γι αυτόν τον λόγο αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα.

Ακούστε το τραγούδι «Ξένος» από το νέο του άλμπουμ «Καλλιθέα»

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από την «Καλλιθέα» στην πρώτη του χειμερινή εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους στο GAGARIN. Μαζί του και η γνωστή τετραμελής μουσική παρέα του (Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης, Soto), συνεπικουρούμενη από τον παραγωγό του άλμπουμ Χρήστο Λαϊνά και από τη νέα τραγουδίστρια Αναστασία Βελισσαρίου. Με ηλεκτρισμό, με προβολές και με αγωνία, όλοι μαζί επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του 1980 στη σκηνή και μετά επιθυμούν να ξεφύγουν απ' αυτό. Αυτοβιογραφικές μουσικές στιγμές, για τις οποίες άλλωστε αγαπάμε τον Φοίβο Δεληβοριά.

Το CD
«Καλλιθέα»
Κυκλοφορεί: 23 Νοεμβρίου από την Inner Ear

Η συναυλία
«Καλλιθέα»
GAGARIN: Λιοσίων 205, Αθήνα, τηλ. 211 4112500
Ημερομηνία: Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Τιμή εισητηρίου: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ