Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: Μόνο ο δικός του νους μπορεί να προσεγγίσει τη λειτουργία του παρακράτους - iefimerida.gr

Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: Μόνο ο δικός του νους μπορεί να προσεγγίσει τη λειτουργία του παρακράτους

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά από τις δηλώσεις του για την υπόθεση Πανούση, εξαπέλυσε ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Εχουμε συμπτώματα νέου παρακράτους που αμφισβητεί την νομιμότητα», είπε μεταξύ άλλων την Τετάρτη ο βουλευτής της ΝΔ. «Μόνο ο δικός του νους μπορεί να προσεγγίσει τη λειτουργία του παρακράτους», αντεπιτέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μάλλον αυτή είναι η αντίληψη περί πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Εμείς είμαστε έξω από τέτοιες λογικές. Δεν μας αφορά αυτή η σκέψη. Ειλικρινά, του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό», είπε ακόμη ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ακόμη, τόνισε ότι ως πολίτης, ως μέλος και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται ούτε ως καταγγελία, ούτε ως υποψία τη σύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. «Είμαστε απολύτως απέναντι σε τέτοιες λειτουργίες. Εξάλλου, εάν υπήρχε ένα τέτοιο γεγονός, θα είχαν ήδη επέμβει οι Εισαγγελικές Αρχές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να καθαρίσει τη διαπλοκή και την διαφθορά. Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί παρακράτους στον κ. Μητσοτάκη», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ