Ακούστε το νέο τραγούδι των COLDPLAY [βίντεο] - iefimerida.gr

Ακούστε το νέο τραγούδι των COLDPLAY [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλύτεροι από ποτέ οι βρετανοί, που θαυμάζει ο Μπαράκ Ομπάμα!

Λίγο ποπ, λίγο ντίσκο, με γνώριμο αγαπημένο ήχο, χορευτικό και γιατί όχι, ξεσηκωτικό το νέο τραγούδι των COLDPLAY «Adventure of a Lifetime». Ποια είναι ιστορία του τραγουδιού; Σύμφωνα με τον τραγουδιστή και αρχηγό του γκρουπ Κρις Μάρτιν:

«Παρακαλούσα τον κιθαρίστα μας (Τζόνι Μπάκλαντ) να δημιουργήσει ένα riff που να μου αρέσει τόσο πολύ όσο το "Sweet Child ο' Mine" των Guns n' Roses και μου έφερε αυτό. Όταν το άκουσα είπα, αυτό είναι!».

Έθνικ στοιχεία και πολλά χρώματα, αν κλείσεις τα μάτια και φανταστείς.

Ακούστε το νέο τραγούδι των COLDPLAY [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακούστε το νέο τραγούδι των COLDPLAY [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ακούστε το Adventure of a Lifetime

Με το που κυκλοφόρησε το καινούργιο single πήγε κατευθείαν στο Νο 1των Ι-tunes σε 44 χώρες. Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο. Το νέο άλμπουμ των COLDPLAY (έβδομο) κυκλοφορεί αρχές Δεκεμβρίου «A Head Full Of Dreams» με guests τους Νόελ Γκάλαχερ και Μπιγιονσέ. Βεβαίως ήδη προμοτάρεται με τον καλύτερο τρόπο από το συγκρότημα. Οι δρόμοι του Λονδίνου γέμισαν με μία μαύρη αφίσα με χρωματιστούς κύκλους που σηματοδοτεί, σύμφωνα με το BILLBOARD, το λουλούδι της ζωής, με τη σημείωση «4 Δεκεμβρίου», ενώ τα μέλη του συγκροτήματος έκαναν εμφάνιση με T-shirts που είχαν τον ίδιο σχήμα.

Το άλμπουμ
«A Head Full Of Dreams», Coldplay
Κυκλοφορεί: 04/12 από την Parlophone/Atlantic

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Coldplay νέο άλμπουμ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ