Σκελετωμένος εμφανίστηκε ο τραγουδιστής των Bee Gees [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκελετωμένος εμφανίστηκε ο τραγουδιστής των Bee Gees [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντέιβιντ ΚάμερονΦοβούνται οι θαυμαστές για την υγεία του Ρόμπιν Γκιμπ, μέλους των θρυλικών Bee Gees μετά την εμφάνισή του σε τηλεοπτικό σόου όπου ήταν φανερά αδυνατισμένος και αδύναμος. Μάλιστα, ο Ρόμπιν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό .

τραγουδιστής των Βee Geesπέρασε τέσσεριςημέρες στονοσοκομείο αυτόν το μήνα, λόγω Ο δίδυμος αδερφός τουMauriceαπόμια εντερικήασθένειατο 2003.φλεγμονής στο παχύ έντερο. πέθανε O

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε μία εκπομπή αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στο πρόβλημα υγείας του. Αυτό που έκανε, ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον που δεν κατάφερε να είναι συνεπής στη συνάντησή τους.Πέρυσι έκανε χειρουργική επέμβαση στην οποία αφαιρέθηκε μέρος του εντέρου του και αποκαλύφθηκε πως αν η δεν είχε υποβληθεί σε θεραπεία νωρίτερα, θα μπορούσε να έχει πεθάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ