Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το fashion show της Victoria's Secret είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό event του χρόνου. Καυτά μοντέλα, εσώρουχα που ξεπερνούν κάθε φαντασία, διάσημοι καλλιτέχνες και πλούσια σκηνικά, είναι οι λόγοι που όλος ο κόσμος μιλάει για αυτό.

Μετά, λοιπόν, από εβδομάδες προετοιμασίας χτες ήταν η μεγάλη βραδιά των... αγγέλων. Οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, μεταξύ άλλων η Adriana Lima, η Alexandra Ambrosio, η Candice Swanepoel και η Kendal Jenner παρέλασαν με μικροσκοπικά εσώρουχα, γεμάτο νάζι υπό τους ήχους των επιτυχιών της Selena Gomez, των Weeknd και της Ellie Goulding.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μπορεί να μοιάζει με μεγάλη γιορτή, αλλά το show- σταθμός στη καριέρα ενός μοντέλου, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το πρόγραμμα των μοντέλων, ίσως δεν το άντεχαν ούτε Ολυμπιονίκες αθλητές, καθώς περιλαμβάνει αυστηρή διατροφή- ακόμη και αφαγία μερικές μέρες πριν το σόου- και υποχρεωτικά καθημερινή άσκηση. Από την άλλη, τα εσώρουχα και τα φτερά χρειάζονται μήνες για να κατασκευαστούν, με designers από το Παρίσι και το Λας Βέγκας να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στο φετινό fashion show, κυριάρχησε το λευκό, το κόκκινο και το βεραμάν χρώμα στα εσώρουχα, ενώ το βλέμμα κέντρισαν τα bodycon κορμάκια με διαφάνειες και σέξι κοψίματα. Ακόμη οι high-knee boots σε συνδυασμό με τις εμπριμέ ουρές και τα πολύχρωμα φτερά, έδωσαν στο event άλλη διάσταση.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η τυχερή που φόρεσε το «Fantasy Bra», ένα σουτιέν αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν η Lily Aldridge.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Η 29χρονη, που είναι παντρεμένη με τον ροκ σταρ των Kings of Leon, φόρεσε το έργο-τέχνης αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο φέτος συμβόλιζε τις πολύχρωμες εκρήξεις στον ουρανό.Συνολικά χρειάστηκαν 685 ώρες για να τοποθετηθούν τα 6.500 και 14 διαφορετικών ειδών πετράδια.Το σετ ολοκλήρωσε η διαμαντένια ζώνη και το εσώρουχο που ήταν στολισμένο με 126 διαμάντια και άλλα 400 πολύτιμα πετράδια.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Ασχολίαστες δεν θα μπορούσαν να μείνουν, οι παρθενικές εμφανίσεις των top models Gigi Hadid και Kendall Jenner. Η αδελφή των Kardashians έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, όσο και με τον αέρα της επί της πασαρέλας, θυμίζοντάς μας κάτι από Zizel, ενώ η Gigi, το πρώτο μοντέλο της Victoria Secret με καμπύλες, σαγήνεψε το πλήθος.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 10

Το σόου δεν θα μπορούσε να μην έχει και αρνητικές κριτικές, καθώς αρκετοί παρατήρησαν το πόσο αδύνατα είναι τα μοντέλα, κατακρίνοντας τον εξουθενωτικό τους πρόγραμμα και τονίζοντας πως δεν είναι υγιή πρότυπα για τις νέες κοπέλες.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 12

Παρόλο, λοιπόν, που το σόου είχε ότι και τα προηγούμενα, η χρόνια απουσία μοντέλων όπως η Zizel, η Miranda Kerr, η Karlie Kloss και Rossie Ηuntington σε συνδυασμό με τη συνεχή προβολή της Adriana Lima και Alexandra Ambrosio, μας έκανε να αναπολούμε παλαιότερα σόου του brand και να θέλουμε πως και πως μία ολική ανανέωση.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 13
Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 14
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Victoria Secret μοντέλα εσώρουχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ