Αλλάζει τα πάντα ο Σκίμπε στην Εθνική - Κάμψεις για τους διεθνείς που αστοχούσαν στα σουτ - iefimerida.gr

Αλλάζει τα πάντα ο Σκίμπε στην Εθνική - Κάμψεις για τους διεθνείς που αστοχούσαν στα σουτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίχαελ Σκίμπε είχε χθες την πρώτη του γνωριμία με τους Έλληνες διεθνείς αφού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στον Άγιο Κοσμά ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων με Λουξεμβούργο και Τουρκία.

Ο Γερμανός τεχνικός από την πρώτη κιόλας ημέρα θέλησε να αλλάξει τις συνήθειες των Ελλήνων ποδοσφαιριστών όσον αφορά την προετοιμασία για την προπόνηση αλλά και την εκτέλεσή της.

Οπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Goal» οι παίκτες έφτασαν στο γήπεδο χωρίς στάση στα αποδυτήρια, ντυμένοι ήδη με αθλητική περιβολή και απλώς έβαλαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια για να ξεκινήσουν τις ασκήσεις, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος έφυγαν κατευθείαν για το ξενοδοχείο, αφού ο Σκίμπε δεν θέλει να χάνεται χρόνος ούτε πριν την προπόνηση, αλλά ούτε και μετά για λόγους χαλαρότητας.

Το εντυπωσιακό ήταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπου στις ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων, ο 50χρονος προπονητής κρατούσε τα ποσοστά ευστοχίας και όσοι δεν τα κατάφεραν, έδωσε εντολή να κάνουν κάμψεις, με τον ίδιο να συμμετέχει μάλιστα στην άσκηση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα μιχαελ σκιμπε κάμψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ