Επιστήμονες «μεγάλωσαν» τον πρίγκιπα Γεώργιο -Πώς θα είναι στα 20, στα 40 και τα 60 [βίντεο] - iefimerida.gr

Επιστήμονες «μεγάλωσαν» τον πρίγκιπα Γεώργιο -Πώς θα είναι στα 20, στα 40 και τα 60 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απορία για το αν μοιάζουν στη μητέρα ή τον πατέρα τους λύθηκε όταν γεννήθηκαν. Πώς θα είναι όμως ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ όταν μεγαλώσουν;

Σε αυτό το ερώτημα επιχείρησαν να απαντήσουν επιστήμονες του πανεπιστημίου του Μπράντφορντ, οι οποίοι απεικόνισαν το πώς θα είναι το πρόσωπο του τρίτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Για να το πετύχουν, χρησιμοποίησαν ένα νέο πρόγραμμα στο οποίο συνδύασαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του πρίγκιπα Γεωργίου, αλλά και στοιχεία από τους γονείς του, την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να απεικονίσουν πώς θα είναι το πρόσωπο του μικρού πρίγκιπα έως το 2073, όταν θα γιορτάσει τα 60α γενέθλιά του.

Το ίδιο έκαναν και για τη μικρή αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, την οποία επίσης «μεγάλωσαν» ως τα 60 της χρόνια.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ