Στην Ελλάδα ο Μάνι Πακιάο - Ο διάσημος μποξέρ από τις Φιλιππίνες φωτογραφίζεται στη χώρα μας [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα ο Μάνι Πακιάο - Ο διάσημος μποξέρ από τις Φιλιππίνες φωτογραφίζεται στη χώρα μας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους αθλητές μποξ στην ιστορία του αθλήματος. Ο Μάνι Πακιάο πήρε τη σύζυγό του, την οικογένειά του και λίγους καλούς φίλους και επισκέφθηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί τις στιγμές που πέρασε στη χώρα μας με τους θαυμαστές του στα social media.

Ο Φιλιππινέζος μποξέρ, ο οποίος τον περασμένο Μάϊο ηττήθηκε από τον Μέιγουεδερ στο Λας Βέγκας στη μονομαχία του «αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε, αποτελεί αυτή την στιγμή τον 6ο πλουσιότερο αθλητή στον κόσμο.

Στην Ελλάδα ο Μάνι Πακιάο - Ο διάσημος μποξέρ από τις Φιλιππίνες φωτογραφίζεται στη  χώρα μας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μόνο από τον αγώνα, τον οποίο ηττήθηκε, έβαλε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του περίπου 100 εκατ. ευρώ ενώ κατά μέσο όρο τα ετήσια εισοδήματά του ξεπερνούν τα 60 εκατ.

Στην Ελλάδα ο Μάνι Πακιάο - Ο διάσημος μποξέρ από τις Φιλιππίνες φωτογραφίζεται στη  χώρα μας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Πακιάο, ο οποίος για πάρα πολλά χρόνια μεγάλωσε μέσα στην εξαθλίωση, έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια εκστρατεία κατά της φτώχιας στις Φιλιππίνες, χώρα στην οποία εξακολουθεί και ζει μέχρι και σήμερα.

Στην Ελλάδα ο Μάνι Πακιάο - Ο διάσημος μποξέρ από τις Φιλιππίνες φωτογραφίζεται στη  χώρα μας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάνι Πακιάο μποξέρ Φιλιππίνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ