Η Βίκυ Σταμάτη βρήκε τα λεφτά -Κατέβαλε τα 50.000 ευρώ, θα μείνει ελεύθερη - iefimerida.gr

Η Βίκυ Σταμάτη βρήκε τα λεφτά -Κατέβαλε τα 50.000 ευρώ, θα μείνει ελεύθερη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελευθερία της θα χαρεί η Βίκυ Σταμάτη, καθώς κατέβαλε τελικά το ποσό των 50.000 ευρώ.

Λίγο πριν από την εκπνοή της άτυπης διορίας που είχε δοθεί στη σύζυγο του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, οι συνήγοροί της Φραγκίσκος Ραγκούσης και Γιάννης Παγουρόπουλος κατέθεσαν την εγγυοδοσία ύψους 50.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην κυρία Σταμάτη για την αποφυλάκισή της.

Σημειώνεται ότι είχε γίνει μια σειρά δικαστικών κινήσεων για να μην καταβάλει τα χρήματα η σύζυγος του πρώην υπουργού, αφού η ίδια υποστήριζε ότι είναι άπορη και δεν έχει το επίμαχο ποσό.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, τα χρήματα βρέθηκαν, αφού οι δύο δικηγόροι παρέδωσαν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών Γρηγόρη Πεπόνη καθώς και στη γραμματέα της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου συνεχίζεται η δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά, αντίγραφο της καταβολής εγγυοδοσίας.

Συνεπώς, η Βίκυ Σταμάτη θα μπορεί να χαρεί την ελευθερία της μέχρι την τελική κρίση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ