Τι οφείλει να γνωρίζει μια γυναίκα για τους άντρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι οφείλει να γνωρίζει μια γυναίκα για τους άντρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μη χάσετε τη νέα παράσταση Stand Up Comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου.

Επί σκηνής μια αναδρομή στη ζωή ενός άντρα που γίνεται 40 και αυτό τον ταράζει. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ανεβαίνει στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με μία νέα παράσταση που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα, αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο. Παρατηρεί τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας και τα αποτυπώνει με ερωτήσεις και απαντήσεις που λύνουν καθημερινές μας απορίες.
Κυρίως τον βασανίζει το ποια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρες, αλλά και ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες. Τελικά πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδες και σε ποια ηλικία θεωρείσαι μεγάλος; Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία προσπαθεί να απαντήσει on stage με το πηγαίο χιούμορ του.

Τι οφείλει να γνωρίζει μια γυναίκα για τους άντρες [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Γιατί όμως ο Γιώργος Χατζηπάυλου προτιμάει το Stand Up Comedy;

«Το Stand Up είναι το πιο δυνατό και ιδιαίτερο είδος κωμωδίας, διότι δεν υπάρχει τέταρτος τοίχος ανάμεσα στον ηθοποιό και τον κόσμο»

Ο κωμικός ηθοποιός υπόσχεται μια παράσταση που δεν θα μας διδάξει, που δεν θα μας προβληματίσει και που θα μας κάνει να γελάσουμε πολύ. Από Σάββατο 14 Νοεμβρίου έως και 16 Ιανουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Δείτε το βίντεο από την παράσταση

Η παράσταση
«Σχεδόν σαράντα» του Γιώργου Χατζηπαύλου
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418 550
Πρεμιέρα: 14/11/2015
Παίζεται: έως 16/01/2016, κάθε Σάββατο στις 21.30
Διάρκεια: 90΄
Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση (8 ευρώ). Ταμείο (10 ευρώ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ