Moto GP: Mοντέλο εκδικήθηκε τον πρώην της – Υποστήριξε ημίγυμνη τον μεγάλο αντίπαλό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Moto GP: Mοντέλο εκδικήθηκε τον πρώην της – Υποστήριξε ημίγυμνη τον μεγάλο αντίπαλό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ξεχωριστό τρόπο βρήκε η Ελενα Μοράλι προκειμένου να εκδικηθεί τον πρώην της, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον χωρισμό τους. Αρχισε να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες της στο Ιnstagram, υποστηρίζοντας τον μεγάλο του αντίπαλο.

Το διάσημο μοντέλο από την Ιταλία, θέλοντας να «πικάρει» τον Χόρχε Λορένθο λίγο πριν από την τελευταία μάχη του πρωταθλήματος Moto GP, άρχισε να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες της, τις οποίες συνόδευε με μηνύματα υπέρ του μεγάλου αντιπάλου του Ισπανού, του Ιταλού Βαλεντίνο Ρόσι.

Moto GP: Mοντέλο εκδικήθηκε τον πρώην της – Υποστήριξε ημίγυμνη τον μεγάλο αντίπαλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Είμαι με τον Βάλε» έγραφε χαρακτηριστικά στο κορμί της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα και ανήμερα της τελευταίας μάχης γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάνε το καλύτερο σήμερα. Πρωταθλητή, τερμάτισε πρώτος», αναφερόμενη φυσικά στον Ρόσι.

Moto GP: Mοντέλο εκδικήθηκε τον πρώην της – Υποστήριξε ημίγυμνη τον μεγάλο αντίπαλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον... μισητό Λορένθο, ωστόσο, η Έλενα ανέβασε μια φωτογραφία του Ρόσι γράφοντας: «Πρωταθλητές θα υπάρξουν πολλοί, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ είναι μόνο ένας. Κότες Ισπανοί. Ο "γιατρός" θα σας κλωτσήσει στον κώλο του χρόνου».

Moto GP: Mοντέλο εκδικήθηκε τον πρώην της – Υποστήριξε ημίγυμνη τον μεγάλο αντίπαλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Moto GP Βαλεντίνο Ρόσι ελενα μοραλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ