Η Μαρία Κορινθίου απαντά για τα «παχιά» της πόδια στη fashion blogger - iefimerida.gr

Η Μαρία Κορινθίου απαντά για τα «παχιά» της πόδια στη fashion blogger

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της απάντηση στη fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη που είπε ότι τα πόδια της είναι παχιά έδωσε η Μαρία Κορινθίου.

Η συνεργάτις της εκπομπής «Καλημερούδια» είχε πει συγκεκριμένα: «Η Μαρία Κορινθίου έχει κάνει κάτι πολύ σωστό, έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά που το κάνει αυτό. Γιατί δεν είναι για να φαίνονται γιατί είναι παχιά πολύ» ήταν τα ακριβή λόγια της, τα οποία προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Μυριέλλας Σαββίδου.

«Γιατί να μην φαίνονται τα πόδια της Μαρίας; », ρώτησε η Μαριέλλα Σαββίδου για να πάρει την απάντηση: «Γιατί είναι πολύ παχιά!». Τότε η Μαριέλλα της είπε: «Λυπάμαι Χρυσάνθη μου, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει....Μην δημιουργούμε ανασφάλεια όμως. Το να λες σε μία κοπέλα ότι δεν δικαιούται να δείξει τα μπούτια της...».

Η fashion blogger απάντησε: «Μπορεί να είμαι αδύνατη και να έχω πολύ κυτταρίτιδα, δεν μπορώ να βάλω κοντό σορτς! Είναι θέμα καλαισθησίας. Και καλά στην παραλία! Θα βάλω το μαγιό. Αλλά βλέπω κορίτσια (με κυτταρίτιδα) να κυκλοφορούν με κοντά σορτσάκια στο κέντρο της Αθήνας!»

Από την πλευρά της η όμορφη ηθοποιός έγραψε χθες στα social media: «Τελικά πολύ ενοχλώ!». Σήμερα όμως μίλησε στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» στο Epsilon. Με ενημέρωσαν στην Κύπρο για αυτό που έγινε. Μπήκα στον πειρασμό και το είδα (το video). Εντάξει...Ξεκινήσαν ουσιαστικά από το γεγονός ότι ''καλά έκανε και έβαλε μπότες και μακριά φούστα''! Την κυρία δεν την γνώριζα, τώρα την έμαθα. Και την μάθαμε καλά!...Είμαι περίπου 13 χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Έχω ακούσει τα πάντα. Αν θυμάστε πολύ καλά είχε γίνει ένας χαμός επειδή είχε σχολιαστεί το στήθος μου. Πραγματικά, από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Είναι πολύ μικρά. Μικρά, όχι γιατί τα λένε για μένα. Είναι μικρά για σχολιασμούς, τέτοιου είδους σχολιασμούς. Δεν με αγγίζουν αυτά!», είπε.

Όσο για τη στάση της Ντορέττας Παπαδημητρίου, είπε η ηθοποιός: «Αυτό το ξέρετε! Η παρουσιάστρια πάντα έχει μία ουδέτερη σχέση στις διαμάχες των ανθρώπων που πλαισιώνουν την εκπομπή. Δεν πειράζει, με υποστήριξε (η Μαριέλλα)....Πραγματικά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Ξέρω και το παιχνίδι και γιατί τα λένε και γιατί δεν μίλησε η Ντορέττα».

Τέλος η ηθοποιός είπε: «Για μένα, δεν ήταν ωραίος ο τρόπος της. Δεν είναι τι είπε, αλλά ο τρόπος και το ύφος της. Αυτό ήταν το πιο προσβλητικό. Και επίσης, είναι προσβλητικό να μιλάς για οποιαδήποτε γυναίκα έτσι».

H Χρυσάνθη Κουτσινέλη:

H πανέμορφη Μαρία Κορινθίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Κορινθίου πόδια fashion blogger
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ