Το μανικιούρ του μέλλοντος διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό - iefimerida.gr

Το μανικιούρ του μέλλοντος διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχετε δοκιμάσει χίλιους τρόπους για να στεγνώνει πιο γρήγορα το βερνίκι σας, αλλά και πάλι η διαδικασία σας φαίνεται χρονοβόρα; Η νέα πρωτοπορία σε βερνίκια θα σας λύσει τα χέρια.

Δεν πρόκειται,όμως, για βερνίκια με πινελάκι, αλλά για σπρέι. Το fashion icon, Alexa Chung είναι η μούσα της εταιρίας «Nail Inc.» και μας παρουσιάζει το βερνίκι-σπρέι, με το οποίο δεν έχετε να κάνετε κάτι επιπλέον από το να ψεκάσετε, να σκουπίσετε και να ...τελειώσετε.

Το μανικιούρ του μέλλοντος διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, ψεκάζετε όλη την επιφάνεια των δαχτύλων σας, περιμένετε περίπου 20 δευτερόλεπτα και μετά πλένετε τα χέρια σας με ζεστό νερό και σαπούνι, ώστε να μείνει μόνο το βερνίκι στα νύχια σας. Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Νοεμβρίου και υπάρχει μόνο σε μία αλυσίδα καταστημάτων με προϊόντα ομορφιάς στην Ελλάδα.

Το μανικιούρ του μέλλοντος διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βερνίκι νυχιών μανικιούρ ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ