Επιστρέφει δριμύτερος ο καυστικός Σάσα Μπάρον Κοέν. Μαζί του η Πενέλοπε Κρουζ! [τρέιλερ] - iefimerida.gr

Επιστρέφει δριμύτερος ο καυστικός Σάσα Μπάρον Κοέν. Μαζί του η Πενέλοπε Κρουζ! [τρέιλερ]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη φορά υποδύεται έναν Βρετανό χούλιγκαν που συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας.

Ο γνωστός, από τους ρόλους του ως «Ali G» (2002), «Μπόρατ» (2006), «Μπρούνο» (2009) και «Δικτάτορας» (2012), Βρετανός -με εβραϊκή καταγωγή- κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν ετοιμάζει νέα ταινία. Ο τίτλος αυτής, «The Brothers Grimsby». Όπως και στις προηγούμενες δουλειές του, το σενάριο είναι του ιδίου. Και φυσικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος τού ανήκει. Σκηνοθετεί ο Γάλλος Λουί Λετεριέ («Η συμμορία των μάγων», «The incredible Hulk»).

Ο Κοέν αυτή τη φορά εμφανίζεται ως Άγγλος χούλιγκαν από την επαρχιακή πόλη Γκρίμσμπι, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον μυστικό πράκτορα αδερφό του (Μαρκ Στρονγκ), σε μια κοινή αποστολή για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας. Στην ταινία έναν ρόλο-έκπληξη έχει και η Πενέλοπε Κρουζ.

Επιστρέφει δριμύτερος ο καυστικός Σάσα Μπάρον Κοέν. Μαζί του η Πενέλοπε Κρουζ! [τρέιλερ] | iefimerida.gr 0

Η σουρεαλιστική αυτή κωμωδία, με το σαρκαστικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τις δουλειές του ήδη μία φορά υποψήφιου για Οσκαρ Σεναρίου (Μπόρατ, 2007), Κοέν, έχει ήδη ενοχλήσει τους κατοίκους του Γκρίμπσμπι οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο σκιαγράφησης τους. Από την άλλη έχουν ήδη κυκλοφορήσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στην ταινία η Βασίλισσα της Αγγλίας προσβάλλεται από τον ιό του AIDS και στη συνέχεια μεταδίδει στον... Πάπα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας (προσοχή, περιέχει σκηνές βίας!)

* Η ταινία αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο του post production. Θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 26 Φεβρουαρίου 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάσα Μπάρον Κόεν The Brothers Grimsby σινεμά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ