Ο αρχηγός έγινε viral - Ο πανηγυρισμός του Ντε Ρόσι κάνει τον γύρο του κόσμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο αρχηγός έγινε viral - Ο πανηγυρισμός του Ντε Ρόσι κάνει τον γύρο του κόσμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο ντέρμπι της Ρόμα με τη Λάτσιο. Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» πανηγύρισε σαν οργανωμένος οπαδός το γκολ του Εντβιν Τζέκο και έγινε... viral μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι ο Νο 2 αρχηγός της Ρόμα. Τα τελευταία χρόνια, με τις εμφανίσεις του Φραντσέσκο Τότι να έχουν μειωθεί, ο διεθνής Ιταλός μέσος είναι ο πρώτος capitano των Ρωμαίων και από το απόγευμα της Κυριακής έδωσε «ρεσιτάλ» πανηγυρισμού όταν ο Τζέκο άνοιξε το σκορ για τους τζιαλορόσι.

Ο Ντε Ρόσι ήταν εκτός αποστολής αλλά δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει από το γήπεδο. Αφού ξέσπασε στο 1-0, χτύπησε με τη γροθιά την καρέκλα του και έβγαλε μερικές κραυγές, άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Βόσνιου επιθετικού μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς της Ρόμα. Ο όρισμός του αρχηγού, στο απόλυτο ντέρμπι της Ιταλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ