Site ερωτικού περιεχομένου θέλει να γίνει χορηγός φανέλας σε ιταλική ομάδα - iefimerida.gr

Site ερωτικού περιεχομένου θέλει να γίνει χορηγός φανέλας σε ιταλική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή της να γίνει χορηγός σε οποιασδήποτε ποδοσφαιρική ομάδα της Ιταλίας γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσις της η γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub.

Μάλιστα, το εν λόγω site καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες να στείλουν τις αιτήσεις τους και η επιλαχούσα θα εξασφαλίσει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, το οποίο θα της καλύπτει όλα τα έξοδο με την προϋπόθεση το λογότυπο της εταιρείας να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

«Προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την παροικία μας και στην Ιταλία. Θέλουμε οι ομάδες να στείλουν τις αιτήσεις τους και εμείς θα γίνουμε χορηγοί σε αυτή που θα διαλέξουμε. Μετά την επιλογή, θα υπογράψουμε συμβόλαιο ενός έτους και θα καλύψουμε τα όλα τα έξοδα του συλλόγου που θα έχει το λογότυπό μας στη φανέλα του» δήλωσε για την κίνηση αυτή ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Κόρεϊ Πράις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ pornhub χορηγός ομάδα Ιταλία Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ