Νέα πρόκληση από ΧΑ στη Βουλή: Χυδαίες ύβρεις Παππά κατά βουλευτή - iefimerida.gr

Νέα πρόκληση από ΧΑ στη Βουλή: Χυδαίες ύβρεις Παππά κατά βουλευτή

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη απίστευτο φραστικό επεισόδιο προκάλεσε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή με τον Χρήστο Παππά να εξαπολύει χυδαίες ύβρεις κατά βουλευτή.

Ολα ξεκίνησαν όταν στο βήμα βρίσκονταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση Κουμουτσάκου. Οταν ο Χρ. Παππάς αντέδρασε, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι δεν συνομιλεί με ανθρώπους που προσκυνούν την φωτογραφία του Χίτλερ. Στο σημείο αυτό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής... εξερράγη, εξαπολύοντας οχετό ύβρεων.

Δείτε τον διάλογο:

  • Κωνσταντινόπουλος: Δεν είναι δυνατόν η ελληνική πολιτεία να μην μπορεί να προστατέψει τους πολίτες σε μια διαδήλωση από ακραία στοιχεία και φασίστες . Ούτε πρέπει να περνούν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους . Πέρασαν 4 μέρες και ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αυτοί που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο .
  • Παππάς : Δείτε τι έγινε σήμερα στη θες/νίκη
  • Κωνσταντινόπουλος: Δεν συνομιλώ με ανθρώπους που προσκυνούν τη φωτογραφία του Χίτλερ.
  • Παππάς: Αντε στο διάολο, μ@λ@κ@ ,άντε γ@@@σου .
  • Κωνσταντινόπουλος: Δεν σε φοβάμαι, έλα μέσα να τα πεις.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ