Τη βίασε, τη λήστεψε, αλλά παρέμεινε ελεύθερος - iefimerida.gr

Τη βίασε, τη λήστεψε, αλλά παρέμεινε ελεύθερος

βιασμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 23χρονος Αμερικάνος που κατηγορείται ότι βίασε και λήστεψε 47χρονη τουρίστρια στο Ρέθυμνο στις 18 Οκτωβρίου, δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το αυτόφωρο. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, όντως ο 23χρονος, με το πρόσχημα της εθελοντικής βοήθειας, στο να βρει η 47χρονη από τη Δανία την κόρη της η οποία δεν είχε επιστρέψει από την νυκτερινή της έξοδο, την παρέσυρε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε προσωρινά και εκεί την βίασε και στη συνέχεια της αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα και διακόσια ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στον χώρο του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, προσωπικά αντικείμενα του θύματος τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ίδια και της αποδόθηκαν.

Ο 23χρονος μπασκεμπολίστας αγωνίστηκε σε ομάδα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ και αυτό το διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό αναζητώντας νέα ομάδα για να αγωνιστεί.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ