Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι! - iefimerida.gr

Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι!

Ο Βασίλης Παπαβασιλείου σκηνοθετεί και ερμηνεύει. Φωτογραφία: Μυρτώ Αποστολίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος μονόλογος του Βασίλη Παπαβασιλείου ανεβαίνει στη Φρυνίχου. «Είμαι Έλλην. Ως εκ τούτου, μου είναι αδύνατον να είμαι σοβαρός. Σας ζητώ συγγνώμη»...

Ο Φωκίων Καπνίδης είναι τρόφιμος του ΑΑΨΟΥ (Άσυλο Ανιάτως Ψεκασθέντων Ολικής Υστερήσεως). Κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για τον «Τρόφιμο της Χρονιάς» καθώς αυτοαναγορεύτηκε «Ο Νεκρός της Αμφιπόλεως» και έκτοτε επιδεικνύει ανάλογη διαγωγή. Σήμερα ο Φ.Κ. έχει την τιμητική του. Δίνει την καθημερινή διάλεξη που αναλαμβάνει κάθε χρόνο ο «Τρόφιμος της Χρονιάς» μπροστά σε ένα ακροατήριο που αποτελείται από τους άλλους τροφίμους, συγγενείς και φίλους καθώς και από το ιατρικό, νοσηλευτικό κτλ. προσωπικό του ιδρύματος.
Αυτή είναι πάνω κάτω η υπόθεση του κωμικοτραγικού και καυστικά επίκαιρου μονολόγου του Βασίλη Παπαβασιλείου, τον οποίο ερμηνεύει και σκηνοθετεί ο ίδιος στο Θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου. Μία παράσταση που μάλλον δεν πρέπει να χάσουμε φέτος. Αν μη τι άλλο, θα γελάσουμε, με ό,τι μας συμβαίνει.


Η παράσταση
«Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι!» του Βασίλη Παπαβασιλείου
Ερμηνεία: Βασίλης Παπαβασιλείου
Παραστάσεις: ως 29/11 (Πέμπτη - Σάββατο στις 21.15 & Κυριακή στις 20.00). Από 07/12/2015 - 16/02/2016 (Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15)
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ | 10 ευρώ (μειωμένο) | 5 ευρώ (άνεργοι). Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 10 ευρώ
Φρυνίχου (Θέατρο Τέχνης): Φρυνίχου 14, Πλάκα, τηλ. 210 3222464 & 210 3236732
Ηλεκτρονική αγορά: www.viva.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ