Στην ΑΕΚ ο Μαυροειδής – Σημαντική ενίσχυση για την Ενωση - iefimerida.gr

Στην ΑΕΚ ο Μαυροειδής – Σημαντική ενίσχυση για την Ενωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα «πεντάρι» έλειπε στον Ντράγκαν Σάκοτα και τελικά φαίνεται πως το βρήκε. Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, η οποία ενισχύεται σε μια θέση, στην οποία είχε μεγάλο πρόβλημα.

Η ΑΕΚ βλέποντας ότι δεν έβρισκε τελικά άκρη με τον Ανοσίκε, προχώρησε στην επόμενη λύση. Αυτή του Έλληνα σέντερ, Δημήτρη Μαυροειδή. Ο 30χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά εκμεταλλευόμενος έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του και συμφώνησε με την Ενωση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ήταν μέλος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του 2011 ενώ από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό και έναν σοβαρό τραυματισμό που αντιμέτωπισε, αγωνίζεται από πέρσι στην Κηφισιά. Φέτος σε 5 ματς έχει 14,2 πόντους, 10,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 31,7 λεπτά κατά μέσο στην Α1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Μαυροειδής αεκ μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ