Παντρεύτηκε ο Βισκαδουράκης-Η νύφη με το μίνιμαλ αλλά επιβλητικό νυφικό και το μεσημεριανό πάρτι στο Κολωνάκι [εικόνες]

Ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία τους, Θανάσης Βισκαδουράκης και Κατερίνα Γιώτα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ενας γάμος στον Αγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι τον οποίο ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ένα υπέροχο love story.

Η μελαχρινή γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του γνωστού ηθοποιού δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ. Γνωρίστηκαν τυχαία, ενάμιση χρόνο πριν με έναν τρόπο που θυμίζει σενάριο ταινίας! Η Κατερίνα Γιώτα ήταν μαζί με φίλες της στο Κολωνάκι. Εκεί βρέθηκε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Κάποιες από τις φίλες της Κατερίνας τον αναγνώρισαν και τον σταμάτησαν προκειμένου να του μιλήσουν. Η πρώτη αυτή επαφή έμελλε να είναι μοιραία, αφού όπως ο ίδιος ο ηθοποιός έχει εξομολογηθεί και αν και κανείς δεν ήξερε τον άλλο, υπήρξε κάτι μεταξύ τους. Ξαναβρέθηκαν και δεν χώρισαν ποτέ. Και κάπως έτσι κατέληξαν σήμερα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην περιοχή όπου γνωρίστηκαν, έχοντας στο πλευρό τους καλούς φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

Πρώτος με ένα μικρό αυτοκίνητο έφθασε στην εκκλησία ο ηθοποιός και λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η Κατερίνα Γιώτα με μια εντυπωσιακή λιμουζίνα. Εντωμεταξύ, στα λίγα λεπτά που περίμενε στην εκκλησία ο Θανάσης Βισκαδουράκης όχι μόνο φωτογραφήθηκε με φίλους και συγγενείς αλλά βγήκε και σε ζωντανές συνδέσεις και πέταξε και τα... γαλλικά του, όταν ρωτήθηκε για το γιατί δεν τήρησε το έθιμο να μην δει ο γαμπρός την νύφη πριν από το γάμο (το ζευγάρι όπως διευκρίνισε ο ηθοποιός έμεινε μαζί χθες ενώ ετοιμάστηκε για το γάμο στο ίδιο σπίτι).

Η νύφη έφθασε λίγα λεπτά αργότερα φορώντας ένα εντυπωσιακό, μίνιμαλ αλλά επιβλητικό νυφικό φόρεμα! Στη συνέχεια το ζευγάρι μαζί με τους φίλους του πήγε σε μαγαζί του Κολωνακίου, λίγα μέτρα πιο πέρα από την εκκλησία, για το μεσημεριανό πάρτι του γάμου τους!

Η άφιξη του γαμπρού...

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μαζί με τους συγγενείς του

Με τον Λάμπη Ζαρουτιάδη και την Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Η άφιξη της νύφης

Παρών στο μυστήριο και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με την αδελφή του γαμπρού

Η Δέσποινα Βλεπάκη

Αιμίλιος Χειλάκης-Χριστίνα Κοντοβά

Ευγενία Δημητροπούλου-Αλκης Κούρκουλος-Αιμίλιος Χειλάκης-Αθηνά Μαξίμου

Ελένη Καστάνη-Σπύρος Σπαντίδας

Μάνος Στρατάκης-Αιμίλιος Χειλάκης

Αιμίλιος Χειλάκης-Αθηνά Μαξίμου

Γιάννης Ζουγανέλης-Ελένη Καστάνη-Αιμίλιος Χειλάκης

Κατερίνα Γιώτα-Δέσποινα Βλεπάκη

Το πάρτι του ζευγαριού στο Κολωνάκι

Φωτογραφίες: NDP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ