Νίκη με ρεκόρ για τον Ολυμπιακό - Επικράτησε 108-39 του Λαυρίου - iefimerida.gr

Νίκη με ρεκόρ για τον Ολυμπιακό - Επικράτησε 108-39 του Λαυρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη ρεκόρ σημείωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Λαύριο για την Α1 μπάσκετ των ανδρών με σκορ 108-39, καταρρίπτοντας την προηγούμενη μεγαλύτερη διαφορά των 65 πόντων.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση κόντρα στο Λαύριο με τη διαφορά των πόντων να εκτοξεύεται στους 69 και να είναι η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ σε αγώνα τους. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ της, που ήταν η διαφορά των 65 πόντων από μια νίκη κόντρα στο Παγκράτι.

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντηση κανένα πρόβλημα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης προηγήθηκαν με 2-6 και 4-8, αλλά ο Ολυμπιακός τρέχοντας σερί 12-0 ξέφυγε με 16-8 στο 7’ κι έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +8 (21-13) έχοντας για οδηγούς του τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Στρόμπερι. Στη 2η περίοδο μάλιστα οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν τη διαφορά στο +31 με σκορ 50-19 ενώ δεν έδειξαν διάθεση να τραβήξουν φρένο στο 2ο ημίχρονο.

Δεκάλεπτα: 21-13, 50-19, 81-33, 108-39

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Λαύριο Α1 μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ