Κόκκαλης: «Μακάρι να είχα και εγώ έναν προπονητή σαν τον Μάρκο Σίλβα» - iefimerida.gr

Κόκκαλης: «Μακάρι να είχα και εγώ έναν προπονητή σαν τον Μάρκο Σίλβα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θαυμασμό του για το έργο του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επιλογή του για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η πρόσφατη επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού προκάλεψε έκπληξη ωστόσο με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Γαύρος» εξηγεί τους λόγους για τους οποίους, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

«Στα 17 χρόνια στον Ολυμπιακό έχω αλλάξει 18 προπονητές. Ο Μάρκο Σίλβα με έχει εντυπωσιάσει και ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά. Είναι αποκάλυψη. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη που τον έφερε!», δήλωσε ο Κόκκαλης, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τον Πορτογάλο τεχνικό συμπληρώνοντας κατά την αποχώρησή του «Μακάρι να είχα κι εγώ τότε έναν τέτοιο προπονητή»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ