Αποχή αποφάσισαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Για το νέο νόμο του Κοντονή - iefimerida.gr

Αποχή αποφάσισαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Για το νέο νόμο του Κοντονή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να μην βρεθούν στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, πήραν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ αντιδρώντας έτσι στο νόμο για την κάρτα του φιλάθλου.

Την αντίθεσή τους για το νόμο του Σταύρου Κοντονή με την κάρτα φιλάθλου, θα εκφράσουν με δυναμικό τρόπο οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή θα απέχουν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και θα μείνουν εκτός γηπέδου, τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι κινητοποιήσεις μας ενάντια στον νόμο Κοντονή δεν σταματούν.Σε συνέχεια των προηγούμενων δράσεών μας,οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. παίρνουμε μια γενναία και ταυτόχρονα επώδυνη απόφαση ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Τούμπα.Κανένας οργανωμένος οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα εισέλθει στο πέταλο της Θύρας 4 και ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα μείνουμε 90 λεπτά έξω από αυτό τραγουδώντας για την αγαπημένη μας ομάδα.

Οι μάχες κερδίζονται με θυσίες.

ΟΧΙ στην κάρτα φιλάθλου και στο φακέλωμα των οπαδών.

Το ποδόσφαιρο ανήκει στον κόσμο του και ο Π.Α.Ο.Κ. στον λαό του.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ καρτα φιλαθλου αποχή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ