Δωρεάν κούρεμα σήμερα στο «Rex»! - iefimerida.gr

Δωρεάν κούρεμα σήμερα στο «Rex»!

Ο πρώτος διευθυντής της Πειραματικής Σκηνής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα εγκαινιάζεται η επαναλειτουργία, ύστερα από 8 χρόνια, της Πειραματικής Σκηνής -1, του Εθνικού Θεάτρου στο υπόγειο του «Rex».

Νέοι καλλιτεχνικοί υπεύθυνοι για το πρόγραμμά της είναι (στη φωτογραφία από δεξιά) οι σκηνοθέτες Ανέστης Αζάς και Πρόδρομος Τσινικόρης.

Δωρεάν κούρεμα σήμερα στο «Rex»! | iefimerida.gr 0

Τα εγκαίνια περιλαμβάνουν ένα διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων:

  • Σήμερα (20:30), θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος στα Μ.Μ.Ε. από τους καλλιτεχνικούς υπεύθυνους της σκηνής στην ανακαινισμένη αίθουσα «Κατίνα Παξινού» του θεάτρου «Rex», με τη συμμετοχή όλων των σκηνοθετών που θα ανεβάσουν έργα τους φέτος. Επίσης θα παρουσιαστεί ένα μικρό αφιέρωμα στην ιστορία της Πειραματικής Σκηνής. Ο σημερινός καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός ήταν ο υπεύθυνος της Πειραματικής Σκηνής σε όλη την προηγούμενη περίοδο, από το 1996 έως το 2007. Δική του πρωτοβουλία ήταν, εξάλλου, και η επαναλειτουργία της.
  • Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει... δωρεάν συμβολικό κούρεμα για τους θεατές στην είσοδο της Πειραματικής Σκηνής από επαγγελματίες κομμωτές του Εθνικού Θεάτρου.
  • Αύριο (17:00– 21:00), ανεβαίνει η παράσταση - audio tour «Στη μέση του Δρόμου». Οι θεατές στο πλαίσιο της εκδήλωσης με αφετηρία το φουαγιέ του «-1» μπορούν να κατευθυνθούν προς τα σημεία συνάντησης με άστεγους γύρω από το «Rex» και την Πλατεία Ομόνοιας αλλά και να περιηγηθούν κατά ομάδες σε διάφορους χώρους του θεάτρου: σκηνή, καμαρίνια, βιβλιοθήκη και να συναντηθούν με καλλιτέχνες της Πειραματικής Σκηνής και εργαζομένους του θεάτρου.
  • Μετά το τέλος του δρώμενου (21:30) θα ακολουθήσει εορταστική συναυλία με ονόματα – έκπληξη, στο «Rex».
Δωρεάν κούρεμα σήμερα στο «Rex»! | iefimerida.gr 1

Πειραματική Σκηνή -1
Καλλιτεχνικοί Υπεύθυνοι: Ανέστης Αζάς, Πρόδρομος Τσινικόρης
Λειτουργεί: στο κτίριο «Rex», αίθουσα «Κατίνα Παξινού» (Πανεπιστημίου 48, Αθήνα, τηλ. 210 3305074, 210 3301881)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ