Οι διάλογοι που «καίνε» τον Μπενζεμά – Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη - iefimerida.gr

Οι διάλογοι που «καίνε» τον Μπενζεμά – Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στο στόχαστρο του γαλλικού Τύπου μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν στο σκάνδαλο με το sex tape του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Ματιε Βαλμπουενά.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί η δίκη και επέστρεψε στην Ισπανία όπου μάλιστα μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων. Ωστόσο το σκάνδαλο με το sex tape του Βαλμπουενά, αποτελεί μοναδικό θέμα συζήτησης γύρω από τον Γάλλο επιθετικό.

Ο Μπενζεμά κατηγορείται για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά, όταν στα χέρια ενός κοινού τους φίλου βρέθηκε ένα sex tape του άσο της Λιόν. Οπως αναφέρει σήμερα ο γαλλικός Τύπος, υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Μπενζεμά με τρίτο πρόσωπο, στο οποίο ο διάσημος ποδοσφαιριστής φέρεται να λέει «Μην ανησυχείς, θα τον πιέσω. Δεν έχει άλλη λύση από το να πληρώσει».

Ωστόσο οι Γάλλοι διατηρούν μια επιφύλαξη, μήπως ο Μπενζεμά ενεπλάκη στην υπόθεση για να προστατεύσει τον Βαλμπουενά, παίρνοντας ουσιαστικά το ρόλο του διαμεσολαβητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ