Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά γυμνός -Ντύστε τον όπως θέλετε [εφαρμογή] - iefimerida.gr

Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά γυμνός -Ντύστε τον όπως θέλετε [εφαρμογή]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδιαφέρον, παροξυσμός, εμμονή. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν το τι συμβαίνει με τον νέο πρωθυπουργό του Καναδά. Το ενδιαφέρον, παγκοσμίως, είναι μεγάλο και οδηγεί σε παροξυσμό τα Μέσα.

Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο τεύχος του New York Μagazine κυκλοφορεί με «δώρο» μια χάρτινη κούκλα του Τριντό. Μια κούκλα γυμνή που φορά μόνο ένα... φύλλο συκής, κόκκινο για να παραπέμπει στη σημαία του Καναδά. Στο πακέτο περιλαμβάνονται και τα ρούχα με το οποία οι αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού μπορούν να ντύσουν κατά βούληση τον νέο Καναδό πρωθυπουργό.

Μάλιστα το New York magazine έχει και μια πιο interactive έκδοση της κούκλας στον ιστότοπό του, όπου ο καθένας, με τη βοήθεια του ποντικού του υπολογιστή του μπορεί να ντύσει όπως θέλει τον Τζάστιν Τριντό.

Aν θέλετε και εσείς να ντύσετε τον πρωθυπουργό του Καναδά πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή του New York magazine:

Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά γυμνός -Ντύστε τον όπως θέλετε [εφαρμογή] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό Καναδάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ