«Κατέρρευσε» στη Ρωσία – Ηττα για ΠΑΟΚ με 2-1 από την Κράσνονταρ - iefimerida.gr

«Κατέρρευσε» στη Ρωσία – Ηττα για ΠΑΟΚ με 2-1 από την Κράσνονταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τρεις ισοπαλίες στον πρώτο γύρο, ο ΠΑΟΚ ξεκινά τον β' γύρο του Europa League με ήττα 2-1 από την Κράσνονταρ στην Ρωσία.

Η ομάδα του Τούντορ πια έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης καθώς έχει να υποδεχθεί την Καμπάλα και να παίξει στην Γερμανία με την Ντόρμουντ.

Για την Κράσνονταρ σκόραρε στο 33' ο Αρί, στο 66' με πέναλτι έκανε το 2-0 ο Ζοαοζόνιο, ενώ στις καθυστερήσεις μείωσε ο Μακ.

Η φετινή παράδοση που θέλει τις ρωσικές ομάδες να μην χάνουν στην έδρα τους φέτος στην Ευρώπη, συνεχίστηκε, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα από την Κράσνονταρ (2-1) με την υπόθεση πρόκριση να δυσκολεύει πλέον για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.

Η βαθμολογία:

1. Ντόρτμουντ 10

2. Κράσνονταρ 7

3. ΠΑΟΚ 3

4. Καμπάλα 1

Πάρτι κόντρα στην Καμπάλα έκανε η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ, που «κλείδωσε» την πρόκριση (4-0).

Κράσνονταρ (Όλεγκ Κονόνοφ): Ντίκαν, Καλέσιν (69' Μαμάεφ), Πετρόφ, Σίγκουρτσον, Γκράνκβιστ, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (69' Γκαζίντσκι), Λαμπόρντε (62' Σμόλοφ), Ζοαζίνιο, Καμπορέ, Άρι

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81' Κίτσιου), Τζιόλης, Χαρίσης, Σάμπο (58' Πέλκας), Γκολάσα (68' Αθανασιάδης), Μακ, Ροντρίγκεζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Κράσνονταρ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ