«Πόλεμος» από τη Ζωή με διαρροή εγγράφων της Βουλής: «Ο Μεϊμαράκης αγόρασε χρυσή λίρα για τη πρωτοχρονιάτικη πίτα»

Ενα ιδιότυπο πόλεμο φαίνεται ότι ξεκινά η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο μέσω των καθημερινών σχολίων που κάνει στο twitter αλλά και μέσω διοχέτευσης εγγράφων σε ΜΜΕ επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες που κάνουν βουλευτές ότι πριν φύγει από τη Βουλή φωτοτύπησε πολλά έγγραφα του Κοινοβουλίου.

Το σημερινό κρούσμα είχε να κάνει με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τον Ιανουάριο του 2015.

Σύμφωνα με έγγραφο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, εντελώς τυχαία την ίδια ώρα που συνεδρίαζε το ΔΣ του ιδρύματος της Βουλής, το Ίδρυμα της Βουλής αγόρασε χρυσή λίρα αξίας περίπου 300 ευρώ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τον Ιανουάριο του 2015. Μάλιστα η διαρροή του συγκεκριμένου εγγράφου έχει στόχο να δείξει ότι πριν την προεδρία Κωνσταντοπούλου η Βουλή συμμετείχε στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η κ. Κωνσταντοπουλου επιλέγει να χτυπήσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που τότε ήταν πρόεδρος της Βουλής και την είχε υποδεχθεί στο γραφείο του για να της παραδώσει την προεδρία της Βουλής με ανθοδέσμη.

Η ειδησεογραφία με βάση έγγραφα της Βουλής όμως προκαλεί και πολλές συζητήσεις ανάμεσα σε βουλευτές καθώς πολλοί αναρωτιούνται κατά πόσο είναι νόμιμο και ηθικό μια τέως πρόεδρος της Βουλής που δεν είναι πια καν βουλευτής να έχει στη κατοχή της έγγραφα της Βουλής που μπορεί να είναι και απόρρητα και να τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν για να πλήξει τους αντιπάλους της ή να προκαλεί θόρυβο γύρω από το όνομα της.

Το βέβαιο είναι πάντως ότι το επόμενο διάστημα η τέως πρόεδρος θα "βομβαρδίζει" την επικαιρότητα με ειδήσεις που προκύπτουν από έγγραφα που πήρε μαζί της φεύγοντας από τη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ