Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και 4 χρόνια στην αυλή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η Πίπα Μίντλετον χάνει συνεχώς τις τιμές και τη δόξα της. Χάνει έτσι και κάτι από το γκλάμουρ που είχε αρχικά.

Οσο χαρισματική και τυχερή είναι η Κέιτ Μίντλετον, τόσο η Πίπα μένει στη σκιά της και ό,τι πιάνεται γίνεται στάχτη.

Τον περασμένο Μάρτιο έχασε και την τελευταία της ελπίδα σοβαρότητας: ήθελε να γίνει ανταποκρίτρια της αμερικανικής εκπομπής «The Today Show», που προβάλλεται στο κανάλι NBC. Αλλά η κακοτυχία της απομάκρυνε και αυτή την ευκαιρία. Για κάποιους σκοτεινούς λόγους, η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον έχασε τη δουλειά και τη χρυσή ευκαιρία να εδραιωθεί κάπου. Η κάθοδος της Πίπα Μίντλετον στην κόλαση συνεχίζεται.

Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για μερικούς μήνες, μεταξύ 2013 και 2014, η Πίπα Μίντλετον έγραφε τα πιο βαρετά άρθρα στην βρετανική «Telegraph», στη στήλη «Σπορ και Κοινωνία». Τη μία έγραφε συνταγή για κρέπες, την άλλη έκανε ποδήλατο σε ένα τζακούζι, μετά κατασκεύαζε κοκτέιλ με μέλι και γάλα, έπαιζε πινγκ πονγκ με δύο συνταξιούχους. Τα θέματά της κρίθηκαν ανούσια, η γραφή της παιδαριώδης. Προφανώς, η εφημερίδα έκρινε ότι η αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ δεν είναι φτιαγμένη για να γράφει άρθρα και η συνεργασία διεκόπη.

Αλλά και η προσπάθειά της να εκμεταλλευτεί τη δόξα της αδελφής της και να μπει στον καλό κόσμο, γράφοντας ένα βιβλίο το 2012 για το τέλειο φαγητό γενεθλίων, απέτυχε. Το βιβλίο εκρίθη «ανιαρό σαν τη βροχή» και δεν είχε επιτυχία στις πωλήσεις.

Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο έρωτας που δεν βγαίνει
Εβγαινε με ένα golden boy, τον Nico Jackson, τα τελευταία χρόνια, αλλά η γεωγραφική απόσταση τερμάτισε το ειδύλλιο. Εκείνος έμενε στην Ελβετία και εκείνη στο Λονδίνο, με την οικογένειά της. Ο Νίκο ήταν ο μεγάλος έρωτας μετά τον παίκτη κρίκετ της αγγλικής ομάδας Alex Loudon και μετά τον κόμη George Percy, κληρονόμο του δουκάτου του Northumberland. Τα ειδύλλια τερματίστηκαν άδοξα και η Πίπα Μίντλετον παραμένει εργένισσα.

Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Δεν πέτυχε ούτε στον χώρο της μόδας
Η Πίπα έγινε παγκόσμια διάσημη την ημέρα του γάμου της αδελφής της με τον διάδοχο του θρόνου της Αγγλίας. Φορούσε μια στενή σατέν τουαλέτα που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της από πίσω και οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, το δικό της στυλ δεν έγινε ποτέ μόδα και τα ρούχα της άλλοτε αρέσουν, άλλοτε προκαλούν ειρωνικά μειδιάματα. Προσπάθησε να μπει εμπορικά στον κόσμο της μόδας και σχεδίασε μια συλλογή από τσάντες για τη μάρκα Modalu, αλλά δεν είχε συνέχεια, ούτε επιτυχία.

Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Δεν έγινε νονά των ανηψιών της
Η Πίπα Μίντλετον έκανε το πιο άσχημο δώρο στον μικρό Τζορτζ, όταν βαπτίστηκε. Η Daily Mail είχε γράψει τότε «γλυκούλι ή απλά άσχημο;» για το ασημένιο αποτύπωμα των χεριών και των ποδιών του Τζορτζ, αξίας 7.000 λιρών.

Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Η αδελφή της Κέιτ δεν κατόρθωσε, επίσης, να γίνει νονά του Τζορτζ, ούτε της μικρής Σάρλοτ, συμβολισμός εξαιρετικά αυστηρός για το παλάτι. Νονά έγινε η Zara Phillips, η εξαδέλφη του Ουίλιαμ.

Αρθρογράφοι εξειδικευμένοι στα βασιλικά θέματα αναφέρουν ότι το τελευταίο χτύπημα του Μπάκιγχαμ στην Πίπα Μίντλετον ήταν ότι η βασίλισσα δεν την κάλεσε στο τραπέζι των Χριστουγέννων το 2014 και αναμένεται να μην είναι καλεσμένη ούτε φέτος.

Ο κατήφορος της Πίπα Μίντλετον -4 χρόνια αποτυχίες [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίπα Μίντλετον κόλαση Κατήφορος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ