Η Χάλι Μπέρι «καταβροχθίζει» συζύγους -Πώς της απαντά ένας πρώην [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Χάλι Μπέρι «καταβροχθίζει» συζύγους -Πώς της απαντά ένας πρώην [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγονται David Justice, Eric Benet, Olivier Martinez : Η Halle Berry, 49 ετών, παντρεύτηκε τρεις φορές. Ο τελευταίος της γάμος με τον Γάλλο ηθοποιό Olivier Martinez, τελείωσε πριν από μερικές ημέρες με μια λιτή και τυπική ανακοίνωση.


Η Χάλι Μπέρι και ο Μαρτίνεζ χώρισαν γιατί είχαν «διαφορές προσωπικότητας», όπως δήλωσε φίλος των δύο σταρ, ενώ από το περιβάλλον της διάσημης σταρ δήλωναν ότι «Ο Ολιβιέ τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος και macho».

Η Χάλι Μπέρι «καταβροχθίζει» συζύγους -Πώς της απαντά ένας πρώην [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χάλι Μπέρι εγκαταλείπει έναν άντρα επικαλούμενη «διαφορές προσωπικότητας». Αλλά είναι περίεργο που αντέδρασε επιθετικά ο πρώην σύζυγός της David Justice, σε αυτή την ανακοίνωση. Παίκτης του μπέιζμπολ και παντρεμένος με την Χάλι Μπέρι από το 1992 ως το 1997, μόλις ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Μαρτίνεζ, άστραψε και βρόντηξε σε μια σειρά από tweets.

Χάλι Μπέρι και David Justice:

Η Χάλι Μπέρι «καταβροχθίζει» συζύγους -Πώς της απαντά ένας πρώην [εικόνες] | iefimerida.gr 1


« Εγώ, ο Eric (Benet), ο Gabriel (Aubry) και τώρα ο Olivier (Martinez)... Είμασταν όλοι οι χρυσοί καβαλάρηδες για εκείνη ώσπου να τελειώσει η σχέση...Μετά γίναμε οι χειρότεροι άντρες στον κόσμο», έγραψε.
Σε άλλο μήνυμά του, ο πρώην παίρνει ανοιχτά το μέρος του Ολιβιέ Μαρτίνεζ:
«Περίμενε λίγο, Ολιβιέ...Δεν θα αργήσει! Είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η κόρη της δεν ήταν ασφαλής με τον πρώην, Gabriel. Δώσε προσοχή και ψάξε να βρεις το γιατί».
Σε αυτό το μήνυμα ο David Justice αναφέρεται στον πρώην σύντροφο της Χάλι Μπέρι Gabriel Aubry, από το 2000 ως το 2005, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της Νάλα. Οταν χώρισαν, η Χάλι Μπέρι απείλησε τον πρώην σύντροφό της ότι θα πάει να ζήσει στη Γαλλία με το παιδί της, γιατί δεν ένιωθε ασφάλεια. Ο σύντροφος αρνήθηκε, την έσυρε στα δικαστήρια και κέρδισε τη δίκη.

Η Χάλι Μπέρι «καταβροχθίζει» συζύγους -Πώς της απαντά ένας πρώην [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Βέβαια, το πανέμορφο μοντέλο-σύζυγος και πατέρας είχε εμπλακεί σε καυγά με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ και είχε γίνει έτσι:

Η Χάλι Μπέρι «καταβροχθίζει» συζύγους -Πώς της απαντά ένας πρώην [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Και ο David Justice συνεχίζει με τα μηνύματά του, αναφερόμενος στο δικό τους διαζύγιο:
«Η ομάδα των επικοινωνιολόγων της προσπάθησε να μου καταστρέψει την εικόνα, εμφανίζοντάς με ως έναν τύπο βίαιο» και πρόσθεσε ότι η πρώην του είχε χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να τον καταστρέψει.
Το απίστευτο σε αυτή την ιστορία είναι ο πρώην σύζυγος Eric Benet, απάντησε στα tweets και συμφώνησε:
«Ο φίλος μου ο David Justice τουιτάρει την αλήθεια σήμερα».

Η Χάλι Μπέρι «καταβροχθίζει» συζύγους -Πώς της απαντά ένας πρώην [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σε όλο αυτό το οικογενειακό δράμα, τι να πιστέψει κανείς. Ο David ήταν βίαιος, ο Gabriel επικίνδυνος για την κόρη τους, ο Olivier ήταν macho. Φυσικά, το Χόλιγουντ δίνει πάντα δίκιο στον δικό του σταρ, στην προκειμένη περίπτωση στη Χάλι Μπέρι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάλι Μπέρι καταβροχθιζει συζύγους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ