Ομολόγησε ο Μπενζεμά – Συνεργός σε απόπειρα εκβιασμού για sex tape - iefimerida.gr

Ομολόγησε ο Μπενζεμά – Συνεργός σε απόπειρα εκβιασμού για sex tape

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με sex tape αφού ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος συνελήφθη χθες, ομολόγησε την ενοχή στον εισαγγελέα.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε ενώπιων της γαλλικής δικαιοσύνης έπειτα από κατηγορίες πως είχε συμμετοχή στον εκβιασμό του Βαλμπουενά με sex tape. Ο Γάλλος επιθετικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου ομολόγησε την πράξη του σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα. Ο Μπενζεμά θα δικαστεί για τη συγκεκριμένη ιστορία, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι αρκετές.

Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμά κατηγορείται για συμμετοχή και συνέργεια στην υπόθεση του εκβιασμού του Βαλμπουενά, αφού θεωρείται ως ο μεσάζοντας, μεταξύ των εκβιαστών και του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας παιδικός φίλος του Μπενζεμά, ζήτησε να μεσολαβήσει ο παίκτης της Ρεάλ ώστε να έρθουν σε επαφή οι εκβιαστές με τον Βαλμπουενά, κάτι που φαίνεται να παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρίμ Μπενζεμά sex tape σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ