Η Κριστίνα Χέντρικς και το ουίσκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κριστίνα Χέντρικς και το ουίσκι [εικόνες]

Κριστίνα Χέντρικς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σέξι πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Mad Men φωτογραφήθηκε για το ανδρικό περιοδικό Men's Health και μίλησε για το ποτό που είδε τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται με την προβολή της ρετρό σειράς...το ουίσκι!

Είναι γεγονός ότι η σειρά Mad Men σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και τις έρευνες αγοράς των ανθρώπων των αμερικανικών media, ευθύνεται για την αύξηση της κατανάλωσης ουίσκι στις ΗΠΑ (και αλλού), καθώς κατάφερε να κάνει και πάλι μόδα το ουίσκι και ειδικά τα malts.

Μάλιστα πολλοί αναφέρουν ότι η σέξι Κριστίνα (που συν τις άλλοις έκανε ξανά μόδα και τις γυναικείες καμπύλες) είναι αυτή που όταν σερβίρει ηδονικά σε κάποιον άντρα πρωταγωνιστή της σειράς, ένα ποτήρι καλό ουίσκι , κάνει την αντρική λίμπιντο να χτυπάει κόκκινο.

Για αυτό και η Κριστίνα φωτογραφήθηκε να προσφέρει ουίσκι σε μπαρ και μίλησε για το αγαπημένο της ποτό.

«Μου αρέσει να το πίνω σκέτο με πάγο. Είναι τρομερά απαλό στη γλώσσα και έχει μια υποψία καραμέλας. 'Ζεσταίνει΄ τα πάντα μέσα μου»

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κριστίνα έγινε και κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιας γνωστής εταιρείας ουίσκι.

Η Κριστίνα Χέντρικς και το ουίσκι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Κριστίνα Χέντρικς και το ουίσκι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ